Αθλητισμός

Άαρον Χάρισον Ολυμπιακός: Επίσημα για δύο χρόνια στο λιμάνι ο Αμερικανός

Άαρον Χάρισον Ολυμπιακός: Επίσημα για δύο χρόνια στο λιμάνι ο Αμερικανός
Άαρον Χάρισον Ολυμπιακός: Για τα επόμενα δύο χρόνια, παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι ο Αμερικανός γκαρντ.

O Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Άαρον Χάρισον. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας του Πειραιά, ο Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Το who is whο του Άαρον Χάρισον

Γεννήθηκε: 28/10/1994 (San Antonio, Texas) Υπηκοότητα: Αμερικανός Ύψος: 1.98 Θέση: Guard

Προηγούμενες ομάδες: Charlotte Hornets (2015–2016), Oklahoma City Blue (2016), Erie BayHawks (2016), Charlotte Hornets (2016-17), Greensboro Swarm (2016), Delaware 87ers (2017) Reno Bighorns (2017-18), Dallas Mavericks (2018), Galatasaray Istanbul (2018-2020).

Οι περσινοί αριθμοί του

Ο Χάρισον στο Eurocup σε 16 αγώνες είχε μέσο όρο 15.9 πόντους (85.9% βολές, 47.5% δίποντα, 37.9% τρίποντα), 2.9 ριμπάουντ, 2.8 ασίστ και 1.1 κλέψιμο. Στο τουρκικό πρωτάθλημα σε 22 αγώνες είχε μέσο όρο 13.7 πόντους (71.9% βολές, 57.61%, δίποντα, 39.4% τρίποντα), 3.5 ριμπάουντ, 3.2 ασίστ και 1.8 κλεψίματα.

Θυμίζουμε ότι μέχρι τώρα, μέσα σε οχτώ ημέρες, ο Ολυμπιακός έχει ανακοινώσει επίσης την απόκτηση των Χασάν Μάρτιν, Λιβιό Ζαν Σαρλ, Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Τσαρλς Τζένκινς.

Δείτε στιγμιότυπα με τον νέο παίκτη του Ολυμπιακού

Τι ισχύει για τον Σλούκα;

Οι φήμες που διαδόθηκαν από ισπανικά ΜΜΕ και θέλουν τη Ρεάλ να ενδιαφέρεται για τον Κώστα Σλούκα δεν ανησυχούν ιδιαίτερα το λιμάνι, καθώς ο Ολυμπιακός εκτιμά ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα στην περίπτωση του παίκτη. Σύμφωνα με το sportime.gr, το ίδιο ισχύει και για τον Βεζένκοφ, που ο Ολυμπιακός δεν άλλαξε στάση.

Η «Marca» δημιούργησε θόρυβο με το δημοσίευμά της περί ενδιαφέροντος της Ρεάλ για τον Κώστα Σλούκα. Έτσι, δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι ο Ολυμπιακός βρήκε ανταγωνιστή και, μάλιστα, πολύ σοβαρό για την απόκτηση του 30χρονου γκαρντ.

Ο Ολυμπιακός πιστεύει ότι έχει το προβάδισμα στην απόκτηση του Σλούκα, σε περίπτωση κατά την οποία μείνει ελεύθερος από την Φενέρμπαχτσε. Παρά τα όσα αναφέρουν οι Μαδριλένοι ότι δηλαδή η πλευρά του Έλληνα παίκτη έχει αρχίσει να το ξανασκέφτεται μετά το δυναμικό μπάσιμο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, η κίνηση της Ρεάλ για τον Σλούκα είναι ανεξάρτητη της αποχώρησης του Φακούντο Καμπάτσο για το ΝΒΑ. Είτε φύγει είτε μείνει ο Καμπάτσο οι Ισπανοί θα ενδιαφερθούν για τον Σλούκα. Έτσι τουλάχιστον ανέφερε η «Marca». Οι Πειραιώτες πιστεύουν πως όταν κι αν αποδεσμευτεί από την Φενέρμπαχτσε, ο παίκτης θα επιστρέψει στο λιμάνι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments