Αθλητισμός

Άρης – Ολυμπιακός: Με νέο αίμα στο «Βικελίδης»

Άρης – Ολυμπιακός: Με νέο αίμα στο «Βικελίδης»
Άρης - Ολυμπιακός: Αλλαγές ετοιμάζει ο Πέδρο Μαρτίνς για το σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Άρη.

Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα εδώ και δυο αγωνιστικές. Τα επόμενα παιχνίδια θα είναι μια καλή ευκαιρία για τον Πέδρο Μαρτίνς να τσεκάρει την ετοιμότητα ορισμένων παικτών του. Το παιχνίδι κόντρα στον αποδεκατισμένο Άρη δίνει την ευκαιρία στον Πορτογάλο τεχνικό να προχωρήσει σε αλλαγές και να δώσει ευκαιρίες σε κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής μέχρι σήμερα.

Οι Πειραιώτες θα ταξιδέψουν αυθημερόν για τη Θεσσαλονίκη, όπου σήμερα θα προσπαθήσουν να διευρύνουν το αήττητο σερί τους και αυτό είναι κάτι που έχει φροντίσει να μεταφέρει στους παίκτες του ο Πορτογάλος τεχνικός. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μετά το τέλος της καραντίνας οι παίκτες παίζουν συνεχόμενα παιχνίδια και ο Ολυμπιακός έχει αρκετά ακόμα μπροστά του.

Με αυτούς πάει Θεσσαλονίκη

Ο κ. Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής αρκετούς από τους βασικούς, ώστε να μπορέσουν να γεμίσουν τις «μπαταρίες» τους ενόψει των κρίσιμων αναμετρήσεων με την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και με τη Γουλβς για τη ρεβάνς των «16» του Europa League. Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Αλέν, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Σεμέντο, Σισέ και Γκασπάρ.

Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Καμαρά, Καφού και Μπουχαλάκης. Δεξιά θα είναι ο Φορτούνης, αριστερά ο Λοβέρα και ως σέντερ φορ θα αγωνιστεί ο Χασάν. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καραργύρης, Τζολάκης, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Σουρλής, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Μπρούνο και Βαλμπουενά. Εκτός έμειναν οι Σα, Γκιγέρμε, Τσιμίκας, Μπα και Ελ Αραμπί.

Λίγες οι επιλογές του Άρη – Μπήκε αποστολή ο Φέτφα

Με 15 ποδοσφαιριστές αποστολή θα προσπαθήσει ο Άρης να αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, στο αποψινό παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Μίχαελ Ένινγκ υπολογίζει ξανά τον Γιάννη Φετφατζίδη, ύστερα από το «ναυάγιο» της μεταγραφής του στην Αλ Αΐν.

Την «κίτρινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Κουέστα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ροζ, Μπαγκολιάνη, Δεληζήση και Κόρχουτ. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν ο Σάσα και ο Ματίγια, με τον Φετφατζίδη και τον Γκάμα στα πλάγια. Ο Μαρτίνες θα είναι σε ελεύθερο ρόλο και ο Διαμαντόπουλος στην κορυφή της επίθεσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments