Αθλητισμός

Αλ Τάαμαρι Ολυμπιακός: Οι Κύπριοι τον στέλνουν στον Πειραιά

Αλ Τάαμαρι Ολυμπιακός: Οι Κύπριοι τον στέλνουν στον Πειραιά
Αλ Τάαμαρι Ολυμπιακός: Δημοσίευμα από την Κύπρο αναφέρει ότι ο Ιορδανός μεσοεπιθετικός είναι ουσιαστικά παίκτης της ομάδας του Πειραιά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Κύπρο, ο Μούσα Αλ-Τάαμαρι τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό με τους Πειραιώτες να προσφέρουν 1,5 εκατομμυριο ευρώ στον ΑΠΟΕΛ.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το κυπριακό themasports, ο Τάαμαρι είναι σχεδόν «καπαρωμένος» από τον Ολυμπιακό και ο παίκτης φέρεται να έχει συμφωνήσει στο να υπογράψει «σπαστό» πενταετές (3+2 χρόνια) συμβόλαιο.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του προσφέρει μάξιμουμ 1,5 εκατομμύριο ευρώ στον ΑΠΟΕΛ για να ολοκληρωθεί τη μεταγραφή. Ο Ιορδανός διεθνής άσος έχει επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού με δηλώσεις του.

Ποιος είναι ο Αλ Τάαμαρι

Ο Ιορδανός εξτρέμ αγωνίζεται κυρίως ως δεξιός ακραίος, αλλά παίζει και αριστερά και ως φορ, αλλά και σε θέσεις στον άξονα και πίσω από τον επιθετικό. Φέτος είχε στον ΑΠΟΕΛ 34 ματς με 3 γκολ και 9 ασίστ, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως στον κυπριακό σύλλογο τον έχει πάει ο νυν βοηθός του τεχνικού της Φόρεστ, Σαμπρί Λαμουσί. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ταλαντούχο, που έχει περιθώρια εξέλιξης και παράλληλα μπορεί να ενισχύσει την ομάδα του Ολυμπιακού άμεσα.

Δείτε στιγμιότυπα με τον Ιορδανό εξτρέμ

«Φλερτάρει» Τράουκο ο Ολυμπιακός

Άλλο ένα δημοσίευμα στέλνει τον Μιγκέλ Τράουκο στην Ελλάδα, αλλά αυτή τη φορά στον Ολυμπιακό. Το «Sportime» αναφέρει ότι ο Περουβιανός μπακ «είναι από τους παίκτες που έδειξε ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός, για το αριστερό μπακ που ψάχνει. Η Σεντ Ετιέν τον πουλάει και στη Γαλλία έλεγαν και χθες πως οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την κίνηση τους».

Ίσως, οι Γάλλοι να είναι υπερβολικοί, αλλά σίγουρα το όνομα του αμυντικού της Σεντ Ετιέν δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται φέτος το καλοκαίρι για ελληνική ομάδα. Πριν από μερικές μέρες γαλλικά ΜΜΕ ενέπλεκαν τον αμυντικό των «στεφανουά» σε σενάριο ανταλλαγής με τον Δημήτρη Γιαννούλη του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με εκείνο το δημοσίευμα, η Σεντ Ετιέν είχε εκφράσει ενδιαφέρον για τον Γιαννούλη, προσφέροντας ως έμψυχο αντάλλαγμα τον Τράουκο. Ο 27χρονος Περουβιανός αριστεροπόδαρος αμυντικός, αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τους «στεφανουά», που δαπάνησαν ένα εκατομμύριο ευρώ για να τον αγοράσουν από την Φλαμένγκο, με τον Τράουκο να καταγράφει την φετινή σεζόν 24 συμμετοχές με ένα γκολ και δύο ασίστ.

Όπως φαίνεται από τα δημοσιεύματα, ο διεθνής μπακ με το Περού, θα μας απασχολήσει τη φετινή μεταγραφική περίοδο αφού και αξιόλογος παίκτης είναι, αλλά και σε καλή ηλικία για να μπορεί κάποια ομάδα να επενδύσει πάνω του έτσι ώστε να τον μεταπωλήσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments