Αθλητισμός

Βράνιες ΑΕΚ: Σενάριο για την επιστροφή του στην Ένωση

Βράνιες ΑΕΚ: Σενάριο για την επιστροφή του στην Ένωση
Βράνιες ΑΕΚ: Κι όμως, δημοσίευμα παρουσιάζει την πιθανότητα ο Βόσνιος αμυντικός να γυρίσει στην Ένωση.

Μετά τη νέα αποχώρηση του Όγκνιεν Βράνιες από την ομάδα της ΑΕΚ για την Άντερλεχτ, στην οποία ανήκει, δύσκολα θα φανταζόταν κανείς ότι υπάρχει περίπτωση ο αμυντικός από τη Βοσνία να ξαναφορέσει τα «κιτρινόμαυρα». Κι όμως, αυτό μπορεί να αλλάξει.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Εφημερίδας των Συντακτών», σε αυτό παίζει ρόλο η συνάντηση που είχε ο Βράνιες με ανθρώπους της Ένωσης στην Αθήνα την προηγούμενη εβδομάδα. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα, «γεφυρώθηκε σε χρόνο ρεκόρ το χάσμα που δημιουργήθηκε μεταξύ ΑΕΚ-Βράνιες. Αυτό έγινε στις συναντήσεις που είχε ο Βόσνιος με ανθρώπους της ομάδας την προηγούμενη εβδομάδα, όταν βρέθηκε στην Αθήνα. Για την ακρίβεια, είχαν ξεκαθαρίσει κάποια ζητήματα που είχαν δημιουργήσει αρνητισμό εκατέρωθεν και έπαιξαν ρόλο στο να μη συνεχίσει μέχρι τις 30 Ιουνίου στην ΑΕΚ ο παίκτης.

Μάλιστα, ΑΕΚ και Βράνιες έχουν συμφωνήσει και στους οικονομικούς όρους σε περίπτωση που δεν συνεχίσει στην Άντερλεχτ. Ωστόσο, αυτό ακόμη παραμένει εντελώς αβέβαιο και είναι ο βασικός λόγος που η αναζήτηση βασικού στόπερ στην Ένωση συνεχίζεται κανονικά».

Αυτά τα ενδιαφέροντα αναφέρει η εφημερίδα για την περίπτωση ο Βόσνιος να επιστρέψει στην Αθήνα για χάρη της ΑΕΚ. Άλλωστε, η σχέση των δύο πλευρών ήταν πάντα έντονη και ίσως έχει να μας δώσει και άλλα επεισόδια.

H AEK μια «ανάσα» για το Champions League

Οι οπαδοί και τα μέλη της ομάδας της ΑΕΚ σίγουρα είναι χαρούμενοι. Άλλωστε, πριν από την έναρξη του mini πρωταθλήματος των play off, ο ΠΑΟΚ είχε προβάδισμα ενός βαθμού. Ωστόσο, η εικόνα της βαθμολογίας είναι διαφορετική και μετά τα παιχνίδια που έγιναν το απόγευμα και το βράδυ της Τετάρτης. Πλέον το μεγάλο φαβορί για τη δεύτερη θέση είναι η ομάδα της ΑΕΚ.

Η Ένωση επικράτησε επί του ΟΦΗ με το άνετο 2-0 με τέρματα των Ολιβέιρα και Σβάρνα. Η ΑΕΚ είχε και άλλες μεγάλες ευκαιρίες για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ παρά το γεγονός ότι δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Η νίκη ήταν το ζητούμενο και ήρθε με εύκολο τρόπο για τους «κιτρινόμαυρους» που είχαν το αυτί τους και στο παιχνίδι της Τούμπας που είχε ξεκινήσει λίγο νωρίτερα και έληξε με «λευκή» ισοπαλία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments