Αθλητισμός

Super League βαθμολογία: Μια ανάσα από το Champions League η ΑΕΚ

Super League βαθμολογία: Μια ανάσα από το Champions League η ΑΕΚ
Super League βαθμολογία: Μετά τα παιχνίδια της Τετάρτης η ΑΕΚ έχει μεγάλο πλεονέκτημα για την δεύτερη θέση που οδηγεί στο Champions League.

Κρίσιμη ήταν η πρόσφατη αγωνιστική των play off. Το πρωτάθλημα έχει κριθεί και η μεγάλη μάχη έχει μεταφερθεί στη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Πριν από την έναρξη του mini πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ είχε προβάδισμα ενός βαθμού. Ωστόσο η εικόνα της βαθμολογία είναι διαφορετική και μετά τα παιχνίδια που έγιναν το απόγευμα και το βράδυ της Τετάρτης. Πλέον το μεγάλο φαβορί για τη δεύτερη θέση είναι η ομάδα της ΑΕΚ.

Η Ένωση επικράτησε επί του ΟΦΗ με το άνετο 2-0 με τέρματα των Ολιβέιρα και Σβάρνα. Η ΑΕΚ είχε και άλλες μεγάλες ευκαιρίες για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ παρά το γεγονός ότι δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Η νίκη ήταν το ζητούμενο και ήρθε με εύκολο τρόπο για τους “κιτρινόμαυρους” που είχαν το αυτί τους και στο παιχνίδι της Τούμπας που είχε ξεκινήσει λίγο νωρίτερα.

Ξανά μέτριος ο ΠΑΟΚ

Στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να δείξει το καλό του πρόσωπο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Η μεγάλη διαφορά είναι ότι για τους “ασπρόμαυρους” ήταν παιχνίδι must win. Οι παίκτες του Αμπέλ Φερέιρα έδειξαν λίγα πράγματα την ώρα που οι “πράσινοι” με αρκετούς νεαρούς στην σύνθεση τους κατάφεραν να ελέγξουν τον ρυθμό του παιχνιδιού. Χωρίς πολλές ευκαιρίες το παιχνίδι τελείωσε στο 0-0 αφήνοντας τον ΠΑΟΚ στον -4 από την δεύτερη ΑΕΚ.

Νωρίτερα ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον Άρη των πολλών προβλημάτων. H νίκη ήρθε για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς χάρη στους Γιώργο Μασούρα και Αχμέντ Χασάν που πέτυχαν από δύο γκολ. Για τον Άρη σκόραραν ο Γιάννης Φετφατζίδης και ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης. Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός συνεχίζει το αήττητο σερί στο πρωτάθλημα.

Η βαθμολογία των play offs

  1. Ολυμπιακός 85
  2. ΑΕΚ 65
  3. ΠΑΟΚ 61
  4. Παναθηναϊκός 52
  5. Άρης 38
  6. ΟΦΗ 36

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

8η αγωνιστική

Σάββατο 11 Ιουλιου

ΟΦΗ – Άρης (21.30, Θεόδωρος Βαρδινογιάννης)

Κυριακή 12 Ιουλίου

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (20:00, ΟΑΚΑ)

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (21:45, Γέωργιος Καραϊσκάκης)

9η αγωνιστική

Τετάρτη 15 Ιουλίου

Άρης – Παναθηναϊκός (19:15, Κλεάνθης Βικελίδης)

ΟΦΗ – Ολυμπιακός (19:15, Θεόδωρος Βαρδινογιάννης)

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (21:30, ΟΑΚΑ)

10η αγωνιστική

Κυριακή 19 Ιουλίου

Ολυμπιακός – ΑΕΚ (20:00, Γεώργιος Καραϊσκάκης)

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ (20:00, ΟΑΚΑ)

ΠΑΟΚ – Άρης (20:00, Γήπεδο Τούμπας)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments