Αθλητισμός

Ολυμπιακός φιέστα 2020: «Ντρίμπλα» στον κορωνοϊό

Ολυμπιακός φιέστα 2020: «Ντρίμπλα» στον κορωνοϊό
Ολυμπιακός φιέστα 2020: Σύμφωνα με δημοσίευμα, οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν τρόπο να γιορτάσουν το 45ο πρωτάθλημα του συλλόγου στο ποδόσφαιρο.

Ο Ολυμπιακός, όπως οι περισσότεροι αναφέρουν, δίκαια κατακτά το 45ο πρωτάθλημα στην ιστορία του στο ποδόσφαιρο, καθώς η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει ούτε μια ήττα, ενώ παίζει στρωτό ποδόσφαιρο. Παράλληλα, είναι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, ενώ στην Ευρώπη έχει να δώσει τη ρεβάνς με την αγγλική Γουλβς στο Europa League.

Σε λίγες ημέρες, και συγκεκριμένα στις 19 Ιουλίου μετά τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής των play off με την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός θα γιορτάσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτό θα γίνει χωρίς κόσμο, αλλά οι Πειραιώτες φαίνεται ότι βρήκαν τη λύση για να πανηγυρίσουν με τους οπαδούς τους.

Οι πληροφορίες της εφημερίδας Livesport αναφέρουν ότι θα γίνει φιέστα με ανοιχτό πούλμαν που θα περάσει από όλους τους δρόμους του Πειραιά και οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν το 45ο πρωτάθλημα των «ερυθρόλευκων».  Σίγουρα, αυτο είναι μια πιο ασφαλής επιλογή από τη συγκέντρωση σε ένα γήπεδο, αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι δεν υπάρχουν κίνδυνοι λόγω του συνωστισμού.

Άλλωστε, παρά τις συχνές επιτυχίες του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, όπου έχει το ρεκόρ στους τίτλους, αυτό δεν σημαίνει ότι οι οπαδοί του δεν είναι «πεινασμένοι». Δύο ποδοσφαιρικές σεζόν έχουν να πανηγυρίσουν, κάτι που για τους ίδιους σίγουρα φαντάζει μεγάλο διάστημα.

Στο «Μολινό» με τη Γουλβς

Είναι οριστικό και επίσημο ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει στην Αγγλία με τη Γουλβς. Στο «Μολινό», το γήπεδο της αγγλικής, θα γίνει το ματς του Ολυμπιακού με τους «λύκους» για το Europa League. Την είδηση έκανε γνωστή ο Κώστας Βερνίκος, υπεύθυνος διεθνών σχέσεων των Πειραιωτών, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

«Γουλβς – Ολυμπιακός. Στο Μολινό. Οι αρχές της Μεγάλης Βρετανίας παρείχαν γραπτές διαβεβαιώσεις στην UEFA, όμως αν κάτι αλλάξει μέχρι τις 5 Αυγούστου, τότε αυτόματα θα διεξαχθεί στη Γερμανία», έγραψε ο Κώστας Βερνίκος, ανακοινώνοντας την απόφαση της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. Όπως φαίνεται από την ανάρτησή του, υπάρχει μόνο μια μικρή πιθανότητα αυτό να αλλάξει, αν η κατάσταση με την πανδημία του κορωνοϊού στην Αγγλία έχει δραματική αλλαγή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments