Lifestyle

Μάικλ Τζάκσον κόρη: Η Πάρις μίλησε για την κατάθλιψη και τις φορές που προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Μάικλ Τζάκσον κόρη: Η Πάρις μίλησε για την κατάθλιψη και τις φορές που προσπάθησε να αυτοκτονήσει
Μάικλ Τζάκσον κόρη: Το 2013 όταν ήταν 15 ετών αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κόβοντας τους καρπούς της και παίρνοντας υπερβολική δόση παυσίπονων.

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της κόρης του Μάικλ Τζάκσον, Πάρις, σχετικά με την κατάθλιψη και τις απόπειρες αυτοκτονίας που έχει κάνει κατά καιρούς.

«Ένας ξάδερφος με αποκάλεσε χοντρή…»

Μιλώντας σε σειρά εκπομπών στο Facebook, η 22χρονη- πλέον- Πάρις μίλησε για τη μάχη που έδωσε με την εικόνα της και αποκαλύπτει ότι αυτοτραυματίστηκε πολλές φορές όταν βρισκόταν στις χειρότερες στιγμές αφού έπασχε από κατάθλιψη. Όπως εξομολογήθηκε η κόρη του αείμνηστου βασιλιά της ποπ, έκοψε τον εαυτό της προκειμένου να αποσπάσει την προσοχή της από τον συναισθηματικό πόνο μετατρέποντάς τον σε σωματικό.

Όπως φανέρωσε στο δεύτερο επεισόδιο του «Unfiltered: Paris Jackson and Gabriel Glenn Paris», η Πάρις τόνισε ότι πήρε βάρος όταν μετακόμισε με τη γιαγιά της, Κάθριν, μετά τον θάνατο του πατέρα της το 2009. Η δίαιτά της άλλαξε και της επιτρεπόταν να τρώει πιο πολλές τροφές με ζάχαρη, όπως σόδα και κέικ. «Πήρα πολύ βάρος και το φαγητό έγινε εθισμός. Και μετά ένας ξάδερφος με αποκάλεσε χοντρή και σκέφτηκα ότι δεν μπορώ να το κάλω αυτό άλλο».

Σε ηλικία 15 ετών αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

«Και έτσι άρχισα να αυτοτραυματίζομαι. Έκοβα και έκαιγα τον εαυτό μου. Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα πέθαινα από αυτό επειδή πάντα είχα τον έλεγχο με το ξυράφι και ήξερα πόσο βαθιά έκοβα. Μέρος αυτού ήταν έκλυση ντοπαμίνης. Η ντοπαμίνη αποκαλείται ντόπα με λόγο και αιτία, μοιάζει όμορφη. Σχετίζεται με πράγματα όπως το φαγητό και το σεξ και η μουσική και η γυμναστική… Υπάρχουν πολλά πράγματα που προκαλούν έκλυση ντοπαμίνης. Ο αυτοτραυματισμός είναι ένα από αυτά, τα τατουάζ επίσης. Ναι, προσπάθησα να αυτοκτονήσω πολλές φορές», παραδέχτηκε η τραγουδίστρια.

Το 2013 και σε ηλικία 15 ετών αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κόβοντας τους καρπούς της και παίρνοντας υπερβολική δόση παυσίπονων. Μετά πήγε σε ένα θεραπευτικό οικοτροφείο στη Γιούτα. «Δεν άντεχα άλλο», είπε τονίζοντας ότι δεν είχε επιλογή από το να πάει στο σχολείο. «Τα προβλήματα που είχα όταν πήγα εκεί έφτιαξαν άλλα… έφυγα με πολλά περισσότερα προβλήματα από όσα είχα όταν πήγα». Τον Μάρτιο του 2019 αναφέρθηκε ότι η Πάρις Τζάκσον αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ξανά αλλά εκείνη το διέψευσε κατηγορηματικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments