Αθλητισμός

Μαξ Γκραντέλ: Είναι κοντά στον Ολυμπιακό

Μαξ Γκραντέλ: Είναι κοντά στον Ολυμπιακό
Μαξ Γκραντέλ: Ο έμπειρος εξτρέμ είναι εδώ και καιρό στα ραντάρ του Ολυμπιακού και σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα το λιμάνι είναι κοντά στο να τον κλείσει.

Το όνομα του Μαξ Γκραντέλ ακούγεται εδώ και καιρό στο λιμάνι, καθώς οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν να κοιτάζουν ποδοσφαιριστές και είναι γνωστό πως ψάχνονται να ενισχύσουν τα άκρα της επίθεσης τους. Σύμφωνα με το fosonline. gr για τον 32χρονο εξτρέμ έχει δώσει το πράσινο φως ο Πέδρο Μαρτίνς, ενώ τον γνωρίζει πολύ καλά και το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού.

Ο Φρανσουά Μοντέστο είναι ο άνθρωπος που έχει εξαιρετική άποψη για τον Γκραντέλ και οι Πειραιώτες τον έχουν στην πρώτη θέση της λίστας με τους εξτρέμ. Στη Γαλλία εδώ και λίγη ώρα υπάρχει έντονη φημολογία πως ο ποδοσφαιριστής πλησιάζει στον Ολυμπιακό.

Τι λένε τα δημοσιεύματα στη Γαλλία

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, πληροφορίες από τη Γαλλία αναφέρουν πως ο έμπειρος εξτρέμ της Τουλούζ δεν υπογράφει με τη Λανς, η οποία τον είχε στα υπόψη της. Επιπλέον οι Γάλλοι αναφέρουν ότι οι εκπρόσωποι του Μαξ Γκραντέλ τις τελευταίες ημέρες έχουν επαφές με τη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Φιλοξενούνται και δηλώσεις στενού φίλου του Ιβοριανού εξτρέμ, αλλά χωρίς να αναφέρεται το όνομά του. «Οι συζητήσεις προχωρούν πολύ καλά. Οι δύο πλευρές δεν βρίσκονται μακριά από μία συμφωνία. Οικονομικά θα είναι μία πολύ καλή συμφωνία για τον Μαξ», αναφέρει ο φίλος του.

Κρίσιμο για τον Γκραντέλ να παίξει στο Champions League

Είναι σημαντικό για τον ποδοσφαιριστή ότι ο Ολυμπιακός θα του δώσει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στο Champions League. Οι Γάλλοι επισημαίνουν ότι η οριστική συμφωνία καθυστερεί, διότι στο… κόλπο υπάρχει και η Αλ Χιλάλ.

Ο Μαξ Γκραντέλ θεωρείται παίκτης που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.. Όπως και να έχει, οι Ερυθρόλευκοι έχουν καθημερινά νέες περιπτώσεις παικτών στα χέρια τους. Τις μελετούν, τις αναλύουν και σκέφτονται ποιες είναι αυτές που θα ανεβάσουν την ομάδα. Για αυτό μένει να δούμε τι θα γίνει με τον 32χρονο εξτρέμ από την Ακτή Ελεφαντοστού.

Εξάλλου είναι ένας παίκτης με αξιώσεις. Έχει κατακτήσει το Κύπελλο Εθνών Αφρικής με την Ακτή Ελεφαντοστού και το Λιγκ Καπ της Γαλλίας με τη Σεντ Ετιέν. Διαθέτει πλούσιες παραστάσεις σε κοινωνικό και αγωνιστικό επίπεδο από Αγγλία και Γαλλία, ωστόσο έχει αγωνιστεί μόλις οκτώ φορές σε ευρωπαϊκά κύπελλα. Συγκεκριμένα τη σεζόν 2014-2015 έπαιξε με τη φανέλα της Σεντ Ετιέν στο Europa League.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments