Αθλητισμός

Ρέμπε ΠΑΟΚ: Ψάχνεται για να ενισχύσει το ρόστερ

Ρέμπε ΠΑΟΚ: Ψάχνεται για να ενισχύσει το ρόστερ
Ρέμπε ΠΑΟΚ: Μιας και έχει αποφασιστεί εξορθολογισμός στο μπάτζετ, στο «κάδρο» του μπαίνουν και ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Όλαφ Ρέμπε κοιτά ποδοσφαιριστές και ψάχνει τρόπο ώστε να μπορέσει να ενισχυθεί το ρόστερ και ο ΠΑΟΚ να είναι εκ νέου ανταγωνιστικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το metrosport, ο Ρέμπε γνωρίζει επίσης πως έχει αποφασιστεί εξορθολογισμός στο μπάτζετ και επομένως στο «κάδρο» του μπαίνουν και ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι. Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι και του Μαξιμίλιαν Βίτεκ που αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά. Και μπορεί να «κλείδωσε» η συμφωνία του Όλαφ με τον ΠΑΟΚ πριν από ελάχιστες ημέρες, αλλά ήδη κάνει τις πρώτες κινήσεις του προκειμένου να συνθέσει την καλύτερη δυνατή ομάδα αξιοποιώντας τις δυνατότητες που έχει.

Τη συμφωνία της ομάδας με τον Όλαφ Ρέμπε για τη θέση του Αθλητικού Διευθυντή ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τον τεχνικό να διαδέχεται τον Μάριο Μπράνκο. Σε ένα μίνι βιογραφικό του νέου αθλητικού διευθυντή, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τονίζει ότι ο Όλαφ Ρέμπε γεννήθηκε την Πρωτομαγιά του 1978 στο Βάιμπλιγκεν της Γερμανίας και από μικρός μπήκε στον χώρο του ποδοσφαίρου. Σε ηλικία 20 ετών είδε τα όνειρά του για καριέρα να γκρεμίζονται εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού και αναγκαστικά έπρεπε να βρει άλλο τρόπο προκειμένου να μείνει κοντά στο αγαπημένο του άθλημα.

Αν και μόλις 38 ετών, έχει «πλούσιο» βιογραφικό

Σύμφωνα με τον Δικέφαλο, «έτσι εστίασε στο οργανωτικό κομμάτι σε μια προσπάθεια να μετατρέψει την ατυχία σε πλεονέκτημά του με το βλέμμα στο αύριο». Έγινε πρόεδρος της Αουετάλ και ανέλαβε μόνος του να… τρέξει έναν ολόκληρο σύλλογο. Παράλληλα, δεν σταμάτησε ποτέ να στοχεύει ψηλά. Εντάχθηκε στη σχολή της Ντόρτμουντ, σπούδασε μάρκετινγκ και επικοινωνία, ενώ πέρασε από δύο σημαντικά κλαμπ κατά την περίοδο της πρακτικής του. Συγκεκριμένα, ο Ρέμπε ταξίδεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο και πέρασε από τις Σέλτικ, Άρσεναλ, ενώ επέστρεψε στην πατρίδα του προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό της Βέρντερ Βρέμης.

Εκεί ουσιαστικά αποτέλεσε το δεξί χέρι του μεγάλου Κλάους Άλοφς, ο οποίος είχε το γενικό πρόσταγμα. Επίσημα ο τίτλος του ήταν Διευθυντής Μάρκετινγκ, ωστόσο οι αρμοδιότητές του ήταν αμιγώς ποδοσφαιρικές. Το 2006 εργάστηκε σε οργανωτικό ρόλο για το Παγκόσμιο Κύπελλο και το 2012 ακολούθησε τον Άλοφς στη Βόλφσμπουργκ ως βοηθός του. Μετά από τρία χρόνια ανελίχθηκε και ανέλαβε χρέη Διευθυντή Ποδοσφαίρου, ενώ μετά την αποχώρηση του Άλοφς τον Ιανουάριο 2017, έγινε Αθλητικός Διευθυντής της ομάδας. Αν και μόλις 38 ετών εκείνη την περίοδο έκανε σπουδαίες κινήσεις, με μεγάλο όφελος για τον σύλλογο, όπως η μεταγραφή του Τζούλιαν Ντράξλερ στην Παρί Σεν Ζερμέν για 40 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments