Ελλάδα

Αποχωρεί γνωστή δημοσιογράφος από τον ΑΝΤ1

Αποχωρεί γνωστή δημοσιογράφος από τον ΑΝΤ1
ΑΝΤ1 αποχώρηση: Η δημοσιογράφος ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στο Facebook ότι αποχωρεί από την εκπομπή του καναλιού.

Δεν θα ξαναδούν οι τηλεθεατές του “Πρωινού” την Αφροδίτη Γραμμέλη στο πάνελ της εκπομπής. Ναι μεν η Φαίη Σκορδά θα συνεχίσει τη νέα τηλεοπτική χρονιά στον ΑΝΤ1, αλλά η ομάδα  της όπως φαίνεται θα αλλάξει. Η δημοσιογράφος ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στο Facebook ότι αποχωρεί από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Η ίδια βρισκόταν στο πάνελ της Φαίης Σκορδά τα τελευταία χρόνια, όμως το «ταξίδι» της αυτό φαίνεται να τελείωσε οριστικά. Όπως όλα δείχνουν τη νέα σεζόν το “Πρωινό” θα επιστρέψει ανανεωμένο με νέα πρόσωπα, φρέσκιες ιδέες και ενδιαφέρουσες ενότητες.

Η ανάρτησή της

“Επειδή ο κόσμος έχει σοβαρά προβλήματα και τα πάνελ και οι εκπομπές ελάχιστα ενδιαφέρουν, πολύ απλά και χωρίς σάλτσα ενημερώνω ότι το “Πρωινό” για μένα τελείωσε οριστικά. Μην αρχίσουμε τώρα το που θα είμαι του χρόνου. Σίγουρα θα είμαι κάπου καλά” σημείωσε με νόημα η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Ποια είναι η Αφροδίτη Γραμμέλη

Η Αφροδίτη Γραμμέλη να σημειωθεί, πως είναι δημοσιογράφος και τηλεκριτικός. Είναι μια γυναίκα με πολλές συμπάθειες και αντιπάθειες από τους Έλληνες διάσημους. Είναι αρκετά χρόνια στο χώρο, και ασκεί την τηλεοπτική κριτική της μέσα από την προσωπική της στήλη.

Τι αναφέρουν από τον ΑΝΤ1 για την αποχώρηση της Αφροδίτης Γραμμέλη

Σύμφωνα με το iefimerida το κανάλι, είπε πως η απόφαση αυτή προέκυψε έπειτα από συζητήσεις που ξεκίνησαν τις τελευταίες ώρες προκειμένου να στηθεί η εκπομπή για τη νέα σεζόν. Όπως φαίνεται, παρότι η αποχώρηση της Αφροδίτης Γραμμέλη δεν ήταν βέβαιη, τελικά κανάλι και δημοσιογράφος συμφώνησαν από κοινού να λήξουν τη συνεργασία τους εδώ.

Όσο για τα υπόλοιπα μέλη του πάνελ, φαίνεται σχεδόν βέβαιο πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα συνεχίσει στο πλευρό της Φαίης Σκορδά από τη νέα σεζόν, ενώ καλή είναι η σχέση του καναλιού και με τον Άρη Καβατζίκη. Ωστόσο, φαίνεται πως ο ΑΝΤ1 αναζητά νέα πρόσωπα για να ανανεώσει το «Πρωινό», με τις τελικές αποφάσεις να λαμβάνονται εκεί κατά τα τέλη Ιουλίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments