Τεχνολογία

Viber: Προβλήματα λειτουργίας στα iPhone – «Έπεσε» για ώρες η εφαρμογή

Viber: Προβλήματα λειτουργίας στα iPhone – «Έπεσε» για ώρες η εφαρμογή
Viber: Αναστάτωση σήμερα στους χρήστες iPhone καθώς έπεσε η δημοφιλής εφαρμογή και μαζί της και άλλες. Πως το εξηγούν οι ειδικοί.

Αναστατωμένοι οι χρήστες κινητών τηλεφώνων σήμερα Παρασκευή, καθώς το viber και άλλες εφαρμογές όπως οι Spotify, TikTok, Tinder και Pinterest, βγήκαν εκτός λειτουργίας.

Τι ανέφερε η εταιρία

Σύμφωνα με το πρόβλημα που  προέκυψε η διεύθυνση της εταιρίας ανέφερε : Λλάβαμε μια σειρά αιτημάτων από χρήστες του λογισμικού iOS που αντιμετώπισαν δυσκολίες με την εφαρμογή Viber στο κινητό τους τηλέφωνο. Αμέσως διενεργήσαμε εσωτερική έρευνα που έδειξε ότι υπάρχει ένα πρόβλημα με χιλιάδες εφαρμογές για χρήστες iOS σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Viber.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους χρήστες μας ότι η τεχνική ομάδα προσπαθεί να επιλύσει το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό και ότι η αγαπημένη μας εφαρμογή θα τεθεί σε λειτουργία λίαν συντόμως. Θα ζητήσουμε από τους χρήστες μας την υπομονή και την κατανόησή τους για την υπάρχουσα κατάσταση».

Το Viber δεν ήταν το μόνο που «έπεσε»

Πέραν του Viber, δεκάδες άλλες εφαρμογές κατέρρευσαν προς απογοήτευση των χρηστών της Apple, συμπεριλαμβανομένων των Spotify, TikTok, Tinder και Pinterest «εξαιτίας του προβλήματος σύνδεσης στο Facebook», όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Η Apple λέει ότι ευθύνεται το Facebook

Οι πελάτες της Apple ανέφεραν δυσκολία πρόσβασης σε δεκάδες δημοφιλείς εφαρμογές. Οι ειδικοί επισήμαναν ένα σφάλμα στο κιτ ανάπτυξης λογισμικού του Facebook (SDK), επισημαίνει το επίμαχο δημοσίευμα.

Από την πλευρά του, το Facebook ανακοίνωσε ότι έχει επίγνωση των σφαλμάτων στο iOS και διερευνά επειγόντως το θέμα. Η αύξηση των καταγγελιών συνέπεσε με την έκδοση beta του iOS 14, αν και οι ειδικοί δεν θεωρούν ότι το νέο λογισμικό ευθύνεται για το πρόβλημα.

Η ιστορία του Viber

Το Viber ιδρύθηκε από τέσσερις ισραηλινούς εταίρους: Ταλμών Marco, Ιγκόρ Megzinik, Σάνη Maroli και Ofer Smocha, με τον Marco ως Διευθύνοντα Σύμβουλο. Το Viber αρχικά ξεκίνησε για το iPhone στις 2 Δεκεμβρίου, 2010, σε άμεσο ανταγωνισμό με το Skype. Μία προ-έκδοση για το Android περιορίζονταν σε 50.000 χρήστες εμφανίστηκε το Μάιο του 2011, μια απεριόριστη έκδοση κυκλοφόρησε στις 19 Ιουλίου του 2012. Το Viber για συσκευές BlackBerry και Windows ξεκίνησε στις 8 Μαΐου του 2012.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments