Lifestyle

Αυτό είναι το απίστευτο σπίτι του Νίκου Κοκλώνη [vid]

Αυτό είναι το απίστευτο σπίτι του Νίκου Κοκλώνη [vid]
Ο λαμπερός παραγωγός και παρουσιαστής του «Just The 2 Of Us» άνοιξε την πόρτα της βίλας του στη Βούλα.

Ο γνωστός παρουσιαστής του «Just The 2 Of Us» Νίκος Κοκλώνης έδειξε στο τηλεοπτικό κοινό την υπερπολυτελή βίλα του στην οποία μένει στα νότια προάστια.

Το γραφείο του διαθέτει πόρτα που ανοίγει με κωδικό!

Η κάμερα του «Happy Day» μπήκε στο σπίτι του, όπου μας ξενάγησε τηλεοπτικά, στους τεράστιους χώρους του. Ο λαμπερός παραγωγός άνοιξε στον Μιχάλη Πλεμμένο την πόρτα της βίλας του στη Βούλα, η οποία συναρπάζει με τους χώρους της αλλά και με τις αμέτρητες ανέσεις που προσφέρει. Το τεράστιο και άνετο σπίτι του διαθέτει πισίνα, γυμναστήριο και σολάριουμ, ενώ το γραφείο του διαθέτει πόρτα που ανοίγει με κωδικό. «Έχω μέσα έγγραφα, πράγματα και δεν θέλω να μπαίνει μέσα όποιος και όποιος», εξήγησε ο παρουσιαστής.

Ο παρουσιαστής του J2US εκμυστηρεύτηκε ακόμα πως το φαγητό είναι η αδυναμία του και ιδιαιτέρως τα γλυκά. «Είμαι 110 κιλά. Τρώω πάρα πολλά γλυκά, αλλά με στέβια». Στη συνέχεια μίλησε για όλους και για όλα και εννοείται πως αναφέρθηκε και στο «Just The 2 Of Us». «Είχα πει στον Τρύφωνα, αν είχες τσίπα θα έπρεπε να παραιτηθείς από το J2US. Σε κάθε live ο Τρύφωνας είναι στις τρεις πρώτες θέσεις στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Και πολλές φορές είναι πρώτος», φανέρωσε μεταξύ άλλων ο Νίκος Κοκλώνης.

Πώς γνωρίστηκαν Νίκος Κοκλώνης και τον Τρύφωνας Σαμαράς;

Πάντως, τον Νίκο Κοκλώνη και τον Τρύφωνα Σαμαρά τους δένει μια μεγάλη φιλία. «Κάνουμε παρέα τα τελευταία 4 χρόνια και όσο περνάει ο καιρός τον αγαπώ ακόμα περισσότερο. Ο Νίκος είναι απίστευτα δοτικός και θέλει να βοηθά τους φίλους του, με όποιο τρόπο μπορεί. Είναι τύχη να έχεις φίλους υποστηρικτικούς και τόσο εκεί όσο ο Νίκος. Το αστείο είναι πως γνωριστήκαμε σε ένα κλαμπ εντελώς τυχαία. Ήταν Απόκριες. Εκείνος ήταν με έναν φίλο του και εγώ με άλλη παρέα και του έκανα χιούμορ για τη μεταμφίεσή του, χωρίς να ξέρω ποιος είναι», είχε αποκαλύψει ο Τρύφωνας Σαμαράς σε παλαιότερη συνέντευξή του.

«Στη συνέχεια με είχε καλέσει σε ένα μεγάλο πάρτι για την Airfast tickets. Όταν συστηθήκαμε επίσημα, εκείνος με το κοστούμι του, δεν έκανα ποτέ τη σύνδεση πως ήταν ο Νίκος που είχαμε γνωριστεί στο αποκριάτικο πάρτι, μέχρι που μου είπε, Μα δεν θυμάσαι; Έχουμε ήδη γνωριστεί, και μου θύμισε το περιστατικό. Ξαναβρεθήκαμε συμπτωματικά μετά από ένα μήνα, στο ίδιο μάλιστα κλαμπ, και από τότε αρχίσαμε να κάνουμε πιο στενή παρέα. Έτσι κολλήσαμε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments