Διεθνή

Ερυθρός Αστέρας κορωνοϊός: Θετικοί στον ιό έξι παίκτες της ομάδας

Ερυθρός Αστέρας κορωνοϊός: Θετικοί στον ιό έξι παίκτες της ομάδας
Ερυθρός Αστέρας κορωνοϊός: Θετικοί βρέθηκαν στον ιό έξι παίκτες της ομάδας, την ώρα που στη γειτονική χώρα η επιδημία εξαπλώνεται.

Ο κορωνοϊός επελαύνει στα Βαλκάνια και αυτό δεν αφήνει ανεπηρέαστο τον χώρο του ποδοσφαίρου. Η μεγάλη ομάδα της Σερβίας, ο Ερυθρός Αστέρας, ανακοίνωσε ότι έξι ποδοσφαιριστές της βρέθηκαν θετικοί στον ιό. Υπενθυμίζουμε ότι η γειτονική Σερβία αντιμετωπίζει εξάπλωση της επιδημίας και η κυβέρνηση λαμβάνει περιοριστικά μέτρα. Στις 22 Ιουνίου, ο Ερυθρός Αστέρας, ανακοίνωσε πως είχαν προσβληθεί πέντε παίκτες, δύο ημέρες αφ΄ ότου γιόρτασαν την κατάκτηση του τίτλου, παρουσία 18.000 θεατών, παρά τις σχετικές απαγορεύσεις.

Τι ανακοίνωσε η ομάδα

Σύμφωνα με τη σημερινή ανακοίνωση της ομάδας, έξι ποδοσφαιριστές του Ερυθρού Αστέρα βρέθηκαν «θετικοί» στον κορωνοϊό. «Αυτοί οι παίκτες δεν θα συμμετάσχουν στην πρώτη φάση της προετοιμασίας και θα βρίσκονται σε απομόνωση για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Ο σύλλογος λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας».

Θετικός και ο Τσούμιτς που ανήκει στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός περίμενε τις προσεχείς ημέρες τον Νίκολα Τσούμιτς στην Ελλάδα , όπως αναφέρει το Flash.gr για να ενταχθεί στο προπονητικό πρόγραμμα, μαζί με τους υπόλοιπους δανεικούς, πλην όμως θα χρειαστεί να περιμένει λίγο ακόμη. Κι αυτό η Ραντνίτσκι έκανε γνωστό πως ο Νίκολα Τσούμιτς, που αγωνίζεται ως δανεικός στη ομάδα, αλλά και ένας ακόμη ποδοσφαιριστής του συλλόγου είναι θετικοί στον κορονοϊό!

Η ομάδα της Σερβίας με επιστολή που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Sportski Zurnal» γνωστοποίησε πως ο Νίκολα Τσούμιτς, ο οποίος έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό, αλλά και ο Στέφαν Μιχαΐλοβιτς έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό. Ο Νίκολα Τσούμιτς είναι μόλις 21 ετών (γεννημένος στις 20 Νοεμβρίου του 1998), έχει ύψος 1,73 και αγωνίζεται ως εξτρέμ, έχοντας μεγαλύτερη προτίμηση στη δεξιά πλευρά.

Τη φετινή σεζόν είναι βασικός κι αναντικατάστατος στη Ραντνίσκι Νις, με την οποία πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις. Συγκεκριμένα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε 16 παιχνίδια (13 για το πρωτάθλημα) σε όλες τις διοργανώσεις και έχει σκοράρει 4 τέρματα, ενώ έχει μοιράσει και 1 ασίστ. Μετράει ήδη περισσότερα από 1100 λεπτά συμμετοχής, με την ομάδα του να βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Παράλληλα, από τον περασμένο Σεπτέμβριο είναι διεθνής με την εθνική ομάδα νέων της Σερβίας (3 συμμετοχές). Ο Νίκολα Τσούμιτς αποκτήθηκε τον χειμώνα από τους ερυθρόλευκους, παρέμεινε όμως στην Ραντνίτσκι μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments