Video

Ιωάννα Τούνη: Όλη η αλήθεια για το ροζ βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια

Ιωάννα Τούνη: Όλη η αλήθεια για το ροζ βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια
Ιωάννα Τούνη: Το πανέμορφο μοντέλο δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο μιλά για το ροζ βίντεο που έχει κυκλοφορήσει.

Με ένα βίντεο στο κανάλι της στο Youtube, η Ιωάννα Τούνη «έσπασε» τη σιωπή της και μίλησε για το ροζ βίντεο που έχει διαρρεύσει τα τελευταία χρόνια αλλά και για τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, επιβεβαίωσε με κλάματα και λυγμούς ότι ήταν εκείνη στο ροζ βίντεο, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα ένας πρώην σύντροφός της, συγκλονίζοντας με αυτά που είπε. Ο τίτλος του βίντεο στο κανάλι της είναι «ΡΟΖ ΒΙΝΤΕΟ – Όλη η ΑΛΗΘΕΙΑ για όσα… φοβόμουν να πω». Το βίντεο αυτό, όπως είπε, είχε ως αποτέλεσμα να τη χωρίσει και ο πρώην σύντροφός της, Χρήστος Τσεβρεντζής, με τον οποίο ήταν ερωτευμένη και περνούσαν υπέροχα μαζί.

«Το να μιλήσω για αυτό ήταν ό,τι πιο δύσκολο έχω κάνει μέχρι σήμερα»

Η ίδια σημείωσε κάτω από το βίντεο: «Νομίζω πως το να μιλήσω για αυτό το θέμα, ήταν ό,τι πιο δύσκολο έχω κάνει μέχρι σήμερα. Ήταν κάτι που απέφευγα με κάθε τρόπο, για χρόνια, μέχρι σήμερα… Πλέον το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και αναγκάζομαι να τοποθετηθώ δημόσια, καθώς δεν μπορώ να επιτρέψω στο εξής όλοι να μιλούν για εμένα και εγώ να σκύβω το κεφάλι. Πριν με κρίνεις προσπάθησε να ακούσεις με την καρδιά σου και να νιώσεις με την ψυχή σου…. Περιμένω να ακούσω τις σκέψεις σας… Θα διαβάσω όλα τα σχόλια, όπως πάντα».

Κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων

Θυμίζουμε πως σε μπελάδες είχε μπει η Ιωάννα Τούνη, η οποία στις 11 Μαΐου κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φιναλίστ του παιχνιδιού My Style Rocks, επισκέφτηκε τα γραφεία της Δίωξης μαζί με τον δικηγόρο της, καθώς άγνωστοι διέρρευσαν στο διαδίκτυο τέσσερα βίντεο ερωτικού περιεχομένου στα οποία απεικονίζεται η ίδια. Συγκεκριμένα, η ίδια υπέβαλε έγκληση σε βάρος αγνώστων δραστών, για παράβαση των διατάξεων του νόμου περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς χρήστες της ιστοσελίδας po@@@@b με όνομα προφίλ «g….» και «Z….», ανήρτησαν χωρίς τη συγκατάβασή της συνολικά τέσσερα βίντεο ερωτικού περιεχομένου, στα οποία απεικονίζεται η ίδια, τα οποία όπως ήταν φυσικό αποσύρθηκαν αμέσως από την παγκόσμια ερωτική πλατφόρμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments