Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σαββάτο [11/07/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σαββάτο [11/07/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σαββάτο [11/07/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σαββάτο [11/07/20].

Κριός

Μια σαφής προοπτική, αντικαθιστά τη ρομαντική σου αβεβαιότητα. Η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης επίσης, σε βοηθά να αποδεχτείς πως το μονοπάτι της ερωτικής σου ζωής, είναι πλακόστρωτο. Αν είσαι ελεύθερη τότε αυτό σου δίνει το προβάδισμα, απέναντι σε όποιον προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σου. Ανεξάρτητα όμως από την κατάσταση της σχέση σου, να είσαι σίγουρη για τον εαυτό σου. Δεν υπάρχει ποιο σέξι άτομο, από αυτό που έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Ταύρος

Προσφέρεις με αυθεντικό τρόπο, την ευγνωμοσύνη που νιώθεις για το ταίρι σου. Αυτή η γνήσια εκτίμηση θα γοητεύσει το αντικείμενο του πόθου σου και θα το κάνει να νιώσει επιθυμητό, αναγκαίο κι αγαπημένο. Ποτέ δεν είναι λάθος να μοιράζεσαι το πάθος σου και να εκφράζεις την ευγνωμοσύνη και την αγάπη σου.

Δίδυμοι

Μάλλον έχεις συνειδητοποιήσει πως οι μέρες της άνεσης στην ερωτική σου ζωή είναι μετρημένες. Φυσικά, δεν είσαι υποχρεωμένη να βγεις απ’ αυτή, απότομα. Μια σταδιακή αλλαγή, θα είναι πολύ καλύτερη. Αγνόησε τους θορύβους από οποιονδήποτε πιστεύει πως είσαι πολύ εφησυχασμένη με τα ερωτικά σου. Οι ανάγκες σου είναι αυτές που μετράνε τώρα. Φρόντισε λοιπόν να τις καλύψεις όσο καλύτερα μπορείς.

Kαρκίνος

Θέλεις να γίνεις κατανοητή από τον εραστή σου. Ο εραστής σου όμως έχει κάθε δικαίωμα να έχει διαφορετική γνώμη από τη δική σου. Βρες τρόπο να τον ενημερώσεις για τα συναισθήματά σου. Αποδέξου όμως πως η προθυμία σου να μιλήσετε και να βρείτε κοινό έδαφος, θα είναι ό,τι καλύτερο για να εξελιχθεί η σχέση σου. Η αγάπη πρέπει να είναι πάντα δυνατή και να υπερέχει, ειδικά μετά από μια συζήτηση για κάτι, που είναι ιδιαίτερα προκλητικό.

Λέων

Κάποιος φαίνεται ικανός να πιέζει όλα τα σωστά κουμπιά σου και να ενισχύει υπέροχα τις αισθήσεις σου. Επομένως, μην παραβλέπεις το πόσο χρυσή είναι αυτή η σύνδεση που έχεις μαζί του. Είναι ενδιαφέρον το γεγονός πως παρόλο που αλλάζουν τα πάντα γύρω σας, εσύ με το ταίρι σου, έχετε τον τρόπο να ευημερείτε και να απολαμβάνετε τη σχέση σας. Γιατί αυτή τη σχέση δεν την υπαγορεύουν τα χρήματα και η οικονομική ευρωστία.

Παρθένος

Η ανάθεση ευθυνών είναι περιττή και σπατάλη χρόνου. Γι’ αυτό ανέλαβε πρωτοβουλία για μια συζήτηση με το ταίρι σου, και εστίασε σε ό,τι μπορεί να σου διασφαλίσει, πως δε θα ξανακάνετε μια παρόμοια συζήτηση στο μέλλον. Αν μιλήσετε ανοιχτά, θα εξασφαλίσεις, πως θα χειριστείτε καλύτερα ό,τι συναισθήματα δεν είχατε εκδηλώσει ο ένας έναντι του άλλου.

Zυγός

Σίγουρα, θα έχεις περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις στην ερωτική σου ζωή τώρα. Αλλά οι απαντήσεις θα φτάσουν μόνο αν ερευνήσεις τρόπους που θα μπορέσεις με το ταίρι σου, να μάθετε κάποια μαθήματα που σας προσφέρει η ζωή. Αυτό είναι βέβαιο ότι θα σας προσφέρει εμπειρίες που θα τις μοιραστείτε στη διαδικασία των αλλαγών που θα προκύψουν. Ένα ταξίδι παθιασμένου μετασχηματισμού σας περιμένει, με πρόθεση για κοινή συνεργασία διεύρυνσης του μυαλού σας.

Σκορπιός

Κάποια άτομα μπορεί να μην συμφωνούν με την τρέχουσα σχέση σου και να σου το επισημάνουν με σκληρό τρόπο. Σύντομα θα επικοινωνήσουν μαζί σου. Όμως να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου, πως δεν είναι αντίθετοι με τα παθιασμένα σου όνειρα. Θέλουν να διασφαλίσουν ότι οι ενέργειές σου είναι μελετημένες κι όχι ασταθείς. Συνέχισε να εμπιστεύεσαι την αξιόπιστη διαίσθησή σου και ακολούθησε αυτό που εμπνέει και χαροποιεί την καρδιά σου.

Τοξότης

Αντί να αγανακτείς με την ερωτική σου ζωή λόγω κάποιων εμποδίων… συνέχισε να λειτουργείς θετικά κι αυθεντικά. Μην αφήσεις την απογοήτευση να διογκώσει άσκοπα την ένταση στη σχέση σου. Δείξε την καλύτερη πλευρά σου τώρα, γιατί ο αγαπημένος σου, αποβλέπει σ’ εσένα για καθοδήγηση.

Αιγόκερως

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα ερωτικά σου θέματα, εξελίσσονται σύμφωνα με τις φιλοδοξίες σου και τις μεταβαλλόμενες φιλοσοφίες σου για τη ζωή. Όσον αφορά την αγάπη, όχι μόνο αλλάζεις αλλά βρίσκεις και χρόνο για να επιδιώξεις τις φιλοδοξίες που είχες εγκαταλείψει για λίγο. Και τα πραγματικά καλά νέα? Ο αγαπημένος σου θα σε συντροφέψει στο συναρπαστικό ταξίδι σου.

Υδροχόος

Διατήρησε ανοιχτές τις γραμμές επικοινωνίας με τον εραστή σου, ακόμα κι αν αυτός δεν είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακός αυτό το διάστημα. Επίσης προσπάθησε να μην υποκινήσεις βαριές συζητήσεις, όσο είσαι έντονα συναισθηματική. Η επικοινωνία, θα συμβάλλει στην μακροημέρευση της σχέσης σου.

Ιχθύες

Αν ο εραστής σου απορρίπτει κάτι που του ζητάς, τότε επανέλαβε την ερώτησή σου, πιο προσεκτικά. Μια ήρεμη κι ευαίσθητη συζήτηση σημαίνει πως μπορείτε να μιλήσετε ανοιχτά και να εξομαλύνετε τις διαφορές σας Έχετε δεσμευτεί οι δυο σας, πως το παθιασμένο ταξίδι σας…. είναι πάνω από όλα. Οτιδήποτε άλλο δεν είναι αγάπη….. είναι απλά εντυπωσιασμός.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments