Αθλητισμός

Ενέα Μιχάι – Λάζαρος Λάμπρου: Στην πόρτα της εξόδου οι δυο νεαροί

Ενέα Μιχάι – Λάζαρος Λάμπρου: Στην πόρτα της εξόδου οι δυο νεαροί
Ενέα Μιχάι - Λάζαρος Λάμπρου: Οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ δύσκολα θα βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το περασμένο καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ που μόλις είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα πρόσθεσε στο ρόστερ του δυο νεαρούς ποδοσφαιριστές θέλοντας να δώσει βάθος στον πάγκο του. Ο ένας από αυτούς ήταν ο Ενέα Μιχάι. Ο Αλβανός αμυντικός είχε πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Παναιτωλικό τραβώντας τα βλέμματα όλων τον μεγάλων ομάδων της χώρας. Ο ΠΑΟΚ κινήθηκε γρήγορα και κατάφερε να κερδίσει την υπογραφή του.

Ο νεαρός έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, αλλά τα πράγματα δεν αποδείχθηκαν ρόδινα. Ο Μιχάι δεν μπόρεσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Αμπέλ Φερέιρα και αγωνίστηκε ελάχιστα στο πρώτο μισό της σεζόν. Ακόμα και όταν τα βασικά στόπερ αντιμετώπισα προβλήματα τραυματισμού ο Μιχάι δεν έβλεπε βασική ενδεκάδα.

Στο περιθώριο και ο Λάμπρου

Ο άλλος νεαρός ποδοσφαιριστής που εντάχθηκε στο ρόστερ ήταν ο Λάζαρος Λάμπρου. Βέβαια ο συγκεκριμένος παίκτης ανήκει στον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια αλλά κάθε φορά δινόταν δανεικός σε άλλη ομάδα. Μετά λοιπόν από μια σούπερ σεζόν στην Ολλανδία οι άνθρωποι της ομάδας του έδωσαν νέο συμβόλαιο και έκριναν ότι έχει έρθει η ώρα να πάρει την ευκαιρία του. Όλα τα παραπάνω έμεινα  μόνο στις σκέψεις των “ασπρόμαυρων”.

Και σε αυτή την περίπτωση ο Αμπέλ Φερέιρα επέλεξε να μη δώσει πολλές ευκαιρίες στον διεθνή εξτρέμ. Λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου πήρε κάποια παιχνίδια στα πόδια του, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ευχαριστημένος με τα λεπτά συμμετοχής που έχει πάρει. Αν βάλει κανείς στην εξίσωση και τον Τζόλη που έρχεται δυναμικά και παίζει την ίδια θέση, το μέλλον του Λάμπρου είναι αβέβαιο.

Οι δυο ποδοσφαιριστές που αναφέραμε έχουν συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2023. Αμφότεροι βρίσκονται κάτω από την ίδια επαγγελματική στέγη, την SEG η οποία έχει network για να τους απορροφήσει στα ξένα. Αμφότεροι δε θέλουν να μείνει σε καθεστώς αμφισβήτησης και απραξίας για δεύτερη σερί χρονιά. Οπότε, πάμε σε δανεισμό με ενδεχόμενη οψιόν αγοράς. Πάντως δεν θα είναι δύσκολο για τον ΠΑΟΚ να βρει ομάδες καθώς πρόκειται για δυο ικανούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments