Τεχνολογία

UFC: Τον Αύγουστο θα κυκλοφορήσει το EA Sports UFC 4

UFC: Τον Αύγουστο θα κυκλοφορήσει το EA Sports UFC 4
UFC: Η καινούρια έκδοση του videogame, το EA Sports UFC 4 έρχεται στις 14 Αυγούστου. Δώρα για όσους προπληρώσουν. Δείτε το τρέιλερ

Τα νέα για τους φίλους των παιχνιδιών μάχης είναι ευχάριστα, καθώς η Electronic Arts ανακοίνωσε και επίσημα ότι το EA Sports UFC 4 θα κυκλοφορήσει στις 14 Αυγούστου για PS4 και Xbox One  .

Παρόλο που η Electronic Arts δεν ανακοίνωσε επίσημα τις εκδόσεις για PlayStation 5 και Xbox Series X, αυτές έχουν ήδη λάβει την έγκριση του Entertainment Software Rating Board οπότε λογικά, το παιχνίδι θα έρθει και σε αυτές τις πλατφόρμες.

Δώρα για όσους προπαραγγείλουν: Anthony Joshua και Tyson Fury στο roster τους και τα Backyard, Kumite packs για διαμόρφωση των παικτών τους

Όσοι προπαραγγείλουν το EA Sports UFC 4 θα λάβουν ως δώρο τους boxers Tyson Fury και Anthony Joshua, ένα “Backyard Customization Pack” και ένα “Kumite Customization Pack” που περιλαμβάνουν cosmetic items. Επίσης όσοι αγοράσουν το EA Sports UFC 4 μέσω ενός in-game tile στα EA Sports UFC 3 ή EA Sports UFC 2, θα έχουν έκπτωση 10% και θα πάρουν ως δώρο τον θρύλο των πολεμικών τεχνών Bruce Lee και 500 UFC points.

Σε ό,τι αφορά το gameplay, θα δούμε ένα νέο ενοποιημένο σύστημα προόδου, νέες τεχνικές, βελτιωμένη μηχανικοί στο έδαφος και πιο ομαλούς συνδυασμούς κινήσεων. Στο Career Mode οι gamers θα μπορούν να ξεκινήσουν ως rookie και να φτάσουν μέχρι την κορυφή του UFC, με την πρόοδο τους να “συσσωρεύεται” από όλα τα game modes του παιχνιδιού (Career Mode, Blitz Battles, Online World Championships).

Όσοι γουστάρετε fighting games και το UFC ειδικότερα, τότε δώστε βάση και στα λεγόμενα του προέδρου του UFC, Dana White, που χαρακτηρίζει το EA Sports UFC 4 ως το καλύτερο fighting game όλων των εποχών.

Δείτε το τρέιλερ

Τι είναι το EA Sports UFC

Το EA Sports UFC είναι ένα παιχνίδι μάχης μικτών πολεμικών τεχνών που βασίζεται στο Ultimate Fighting Championship (UFC). Η τεχνητή νοημοσύνη του επιτρέπει αλλαγές στις στρατηγικές των παικτών στα μέσα του παιχνιδιού για να κάνουν την εμπειρία παιχνιδιού πιο ρεαλιστική από ό, τι σε προηγούμενα παιχνίδια UFC. Το παιχνίδι προσομοιώνει επίσης “παραμόρφωση ολόκληρου του σώματος” για να συνδέσει τους παίκτες με τον χαρακτήρα του παίκτη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments