Θέσεις Εργασίας

ΑΣΕΠ προσλήψεις: 30 θέσεις εργασίας στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

ΑΣΕΠ προσλήψεις: 30 θέσεις εργασίας στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου
ΑΣΕΠ προσλήψεις: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την καταθέσουν ηλεκτρονικά.

Ανακοινώθηκε η προκήρυξη για προσλήψεις τριάντα ατόμων στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

Πιο συγκεκριμένα, γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριάντα ατόμων για την κάλυψη παροδικών αναγκών της Αρχής Προσφυγών του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

Πώς να στείλουν οι ενδιαφερόμενοι την αίτησή τους;

Αφορά στις ανάγκες της Κεντρικής Υπηρεσίας που εδρεύει στην Αθήνα του νομού Αττικής, στο πλαίσιο υλοποίησης της Δράσης «Ενίσχυση της Αρχής Προσφυγών μέσω της ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού» του Εθνικού Προγράμματος του Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης 2014 – 2020.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]). Υπενθυμίζεται πως πρέπει να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Μέχρι πότε ισχύει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων;

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της:

  • στην Αρχή Προσφυγών στην Αθήνα (Φιλοξένου 2, Αθήνα),
  • στo νέο κτίριο του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου (Θηβών 196-198),
  • στον δικτυακό τόπο της υπηρεσίας, όπου προκηρύσσονται οι ανωτέρω θέσεις πατώντας εδώ
  • καθώς και στον χώρο ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων των Δήμων Αθηναίων και Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Προκειμένου να δείτε αναλυτικά την προκήρυξη, πατήστε εδώ.

Λίγα λόγια για το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου 

Το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου συστάθηκε στις 15 Ιανουαρίου 2020. Το 2016 είχε συσταθεί το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, αλλά είχε καταργηθεί στις 8 Ιουλίου 2019. Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου σήμερα είναι ο Νότης Μηταράκης και Αναπληρωτής Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου είναι ο Γιώργος Κουμουτσάκος. Να σημειωθεί πως στις 4 Νοεμβρίου 2016 με το Π.Δ 123, δημιουργήθηκε από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής το πρώην υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments