Αθλητισμός

Τσούμπα Άκπομ ΠΑΟΚ: «Η Φενέρμπαχτσε ξεκίνησε επαφές» με τον Άγγλο επιθετικό

Τσούμπα Άκπομ ΠΑΟΚ: «Η Φενέρμπαχτσε ξεκίνησε επαφές» με τον Άγγλο επιθετικό
Τσούμπα Άκπομ ΠΑΟΚ: Τουρκικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η Φενέρ έχει ξεκινήσει επαφές με τον Άγγλο επιθετικό του «Δικέφαλου».

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, ο Τσούμπα Άκπομ συζητάει για τη μεταγραφή του στη Φενέρμπαχτσε. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα trtspor.com.tr, ο Άγγλος επιθετικός του «Δικέφαλου» βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Φενέρμπαχτσε, η οποία παρακολουθεί καιρό τον ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο δημοσίευμα σημειώνει πως ο Άκπομ είναι βασικός της στόχος για την επίθεση, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως η Φενέρ έχει αρχίσει ήδη τις επαφές με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του. Ο 24χρονος φορ του ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής σε 23 συμμετοχές έχει πετύχει 7 γκολ και έχει μοιράσει 2 ασίστ. Με βάση το έγκυρο σάιτ Transfermarkt, η ποδοσφαιρική του αξία «αγγίζει» τα 2,4 εκατομμύρια ευρώ.

Θυμίζουμε ότι ο Άγγλος -με νιγηριανές ρίζες- ήρθε στον ΠΑΟΚ από την Άρσεναλ τον Αύγουστο του 2018. Προηγουμένως, είχε αγωνιστεί ως δανεικός σε διάφορες ομάδες: Σιντ Τρούιντεν, Μπράιτον, Χαλ, Νότιγχαμ Φόρεστ, Κόβεντρι και Μπρέντφορντ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής των «κανονιέρηδων», ενώ έχει γεννηθεί στο Λονδίνο το 1995 (στις 9 Οκτωβρίου).

«Γαλλικές σειρήνες» για τον Γιαννούλη

Συνεχίζει να απασχολεί τους Γάλλους το μέλλον του Δημήτρη Γιαννούλη. Νέο δημοσίευμα αυτή τη φορά θέλει την Σεντ Ετιέν να ενδιαφέρεται για τον διεθνή μπακ – χαφ του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα τα γαλλικά Μέσα, υποστηρίζουν ότι ο προπονητής της ομάδας, Κλοντ Πιέλ, έχει ψηλά στη λίστα του τον Έλληνα οπισθοφύλακα έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Επίσης, ως έμψυχο αντάλλαγμα θα παραχωρηθεί ο Περουβιανός Μιγκέλ Τράουκο. Ο 27χρονος Περουβιανός αριστεροπόδαρος αμυντικός, αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τους «στεφανουά», που δαπάνησαν ένα εκατομμύριο ευρώ για να τον αγοράσουν από την Φλαμένγκο, με τον Τράουκο να καταγράφει την φετινή σεζόν 24 συμμετοχές με ένα γκολ και δύο ασίστ.

Ακόμη, τα ίδια ρεπορτάζ σημειώνουν πως ο «ασπρόμαυρος» παίκτης έχει απασχολήσει και τη Μαρσέιγ, ενώ τονίζουν πως ο λόγος για τον οποίο ο «Δικέφαλος του Βορρά» δίνει με ένα τέτοιο ποσό τον 24χρονο οφείλεται στο γεγονός ότι έχει οικονομικά προβλήματα και χρειάζεται άμεσα ρευστό.

Ο Περουβιανός μπακ, Μιγκέλ Τράουκο, είναι 27 ετών, έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Βραζιλίας και το Κόπα Λιμπερταδόρες με τη Φλαμένγκο, ενώ είχε «γεμάτη» σεζόν, όπως αναφέραμε και παραπάνω. Βλέπει τον κόσμο από το 1.75, ενώ έχει συμπληρώσει ήδη τις 50 συμμετοχές με την Εθνική Περού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments