Αθλητισμός

Δημήτρης Γιαννούλης ΠΑΟΚ: Επιμένουν οι Γάλλοι για τον 24χρονο αμυντικό

Δημήτρης Γιαννούλης ΠΑΟΚ: Επιμένουν οι Γάλλοι για τον 24χρονο αμυντικό
Δημήτρης Γιαννούλης ΠΑΟΚ: Νέο δημοσίευμα στη Γαλλία θέλει την Σεντ Ετιέν να ενδιαφέρεται για τον διεθνή μπακ-χαφ του ΠΑΟΚ.

Συνεχίζει να απασχολεί τους Γάλλους το μέλλον του Δημήτρη Γιαννούλη. Νέο δημοσίευμα αυτή τη φορά θέλει την Σεντ Ετιέν να ενδιαφέρεται για τον διεθνή μπακ-χαφ του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα τα γαλλικά Μέσα, υποστηρίζουν ότι ο προπονητής της ομάδας, Κλοντ Πιέλ, έχει ψηλά στη λίστα του τον Έλληνα οπισθοφύλακα έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Επίσης, ως έμψυχο αντάλλαγμα θα παραχωρηθεί ο Περουβιανός Τραούκο. Ο 27χρονος Περουβιανός αριστεροπόδαρος αμυντικός, αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τους «Στεφανουά», που δαπάνησαν ένα εκατομμύριο ευρώ για να τον αγοράσουν από την Φλαμένγκο, με τον Τράουκο να καταγράφει την φετινή σεζόν 24 συμμετοχές με ένα γκολ και δύο ασίστ.

Ακόμη, τα ίδια ρεπορτάζ σημειώνουν πως ο “ασπρόμαυρος”παίκτης έχει απασχολήσει και τη Μαρσέιγ, ενώ τονίζουν πως ο λόγος για τον οποίο ο «Δικέφαλος του Βορρά» δίνει με ένα τέτοιο ποσό τον 24χρονο οφείλεται στο γεγονός ότι έχει οικονομικά προβλήματα και χρειάζεται άμεσα ρευστό.

Ποιος είναι ο Μιγκέλ Τράουκο που αναφέρεται ως ανταλλαγή:

Ο Περουβιανός μπακ, Μιγκέλ Τράουκο, είναι 27 ετών, έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Βραζιλίας και το Κόπα Λιμπερταδόρες με τη Φλαμένγκο, ενώ είχε «γεμάτη» σεζόν, όπως αναφέραμε και παραπάνω. Βλέπει τον κόσμο από το 1.75, ενώ έχει συμπληρώσει ήδη τις 50 συμμετοχές με την Εθνική Περού. Άλλωστε, έκανε ντεμπούτο σε αυτήν το 2014, έξι χρόνια πριν. Εκτός από τη Φλαμένγκο στη Βραζιλία έχει αγωνιστεί σε ομάδες της χώρας του πριν έρθει στην Ευρώπη. Ξεκίνησε από τη Βίργκεν ντε Τσάπι, συνέχισε στις Μπολονέζι, Ουνιόν Ταραπότο, Ουνιόν Κομέρσιο και από την πιο γνωστη σε μας Ουνιβερσιτάριο πήρε μεταγραφή για τη «Φλα» στη Βραζιλία. Στη Σεντ Ετιέν πήγε τον Αύγουστο του 2019.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν φήμες που έκαναν λόγο για πτώση της τιμής του Δημήτρη Γιαννούλη ίσως παραπάνω του 50%. Σύμφωνα με το sportime, από εκεί που μιλούσαμε για τον παίκτη το περασμένο φθινόπωρο για 10 εκατομμύρια πλέον  φθάσαμε στην εξαγορά του buy out (8 «χαρτιά») στο transfer window του Ιανουαρίου. Αυτά έχοντας κατά νου και τον κορωνοϊό που έχει αλλάξει τα δεδομένα συλλήβδην.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments