Lifestyle

Η Μαρία Μπακοδήμου κάτι ξέχασε να φορέσει

Η Μαρία Μπακοδήμου κάτι ξέχασε να φορέσει
Δεν δυσκολεύτηκε να ταράξει τα νερά για ακόμα μία βραδιά η Μαρία Μπακοδήμου.

Είναι αλήθεια πως το J2US θα μας λείψει τώρα καλοκαίρι. Και οι παίκτες ήταν αρκετά καλοί και ο Νίκος Κοκλώνης παρουσίασε ένα αξιοπρεπές show και η Βίκυ Κάβουρα στα backstage κέρδισε τις εντυπώσεις, ενώ και η κριτική επιτροπή είχε αυτό που λέμε χημεία. Τις περισσότερες φορές. Εκείνη όμως που πραγματικά καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό ήταν η μια και μοναδική Μαρία Μπακοδήμου. Και όχι τόσο με την κριτική της, αλλά με τις στυλιστικές επιλογές της.

Και όπως ήταν αναμενόμενο την ημέρα του μεγάλου τελικού η Μαρία για ακόμη μια φορά κάτι “ξέχασε” να φορέσει προκαλώντας τα βλέμματα θεατών και συντελεστών της εκπομπής. Το μπούστο της γνωστής παρουσιάστριας ήταν και πάλι θέμα σχολιασμού και όχι άδικα. Άλλωστε είδηση θα ήταν «Η Μαρία Μπακοδήμου δεν τράβηξε τα βλέμματα πάνω της» αφού σε κάθε επεισόδιο του J2US η γνωστή παρουσιάστρια έχει βρει τον τρόπο να συζητιέται ίσως και περισσότερο από τους παίχτες του συγκεκριμένου διαγωνισμού τραγουδιών.

Το ξέρει και η ίδια και όπως φαίνεται το απολαμβάνει. Έτσι σε κάθε νέα της εμφάνιση στην κριτική επιτροπή του παιχνιδιού φροντίζει να προμοτάρει με τα ρούχα που επιλέγει η ίδια αλλά και οι στυλίστες της το πλούσιο μπούστο της. Φορέματα στενά με βαθύ ντεκολτέ και τα βλέμματα καρφωμένα στην μικρή οθόνη κάθε φορά που ο σκηνοθέτης κάνει κοντινό πλάνο στην Μαρία Μπακοδήμου.

Χαρακτηριστικό είναι, πως το μουσικό show με τον Νίκο Κοκλώνη σχολιάζεται αρκετά από τους χρήστες του twitter. Μάλιστα, και κατά τη διάρκεια του show όσο και τις επόμενες ημέρες εκείνο που έκανε εντύπωση περισσότερο, ήταν οι λαμπερές εμφανίσεις και το “μπούστο” της Μαρίας Μπακοδήμου.

Άλλωστε η Μαρία Μπακοδήμου διαθέτει ένα από τα πιο αβυσσαλέα ντεκολτέ και δεν το κρύβει. Γνωρίζει ότι προκαλεί τα βλέμματα αλλά και συζητήσεις για το στήθος της για το οποίο καμαρώνει. Μάλιστα όταν πριν από καιρό είχε ρωτηθεί σχετικά για το πλούσιο μπούστο και τα σχόλια που δέχεται για αυτό  η ίδια είχε απαντήσει ότι δεν ντρέπεται για τα σχόλια που έχουν να κάνουν με τη σέξυ εμφάνισή της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments