Αθλητισμός

Βιγιαφάνιες Παναθηναϊκός: Τι ζητάει για να επιστρέψει στο «τριφύλλι»

Βιγιαφάνιες Παναθηναϊκός: Τι ζητάει για να επιστρέψει στο «τριφύλλι»
Βιγιαφάνιες Παναθηναϊκός: Τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών παρουσιάζουν ως «τελειωμένη» την επιστροφή του Αργεντινού στο «τριφύλλι», αλλά υπάρχει μια απαίτηση από τη μεριά του παίκτη που ίσως δυσκολέψει τα πράγματα.

Όλα δείχνουν ότι ο Λούκας Βιγιαφάνιες θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό μετά από δυόμισι χρόνια καριέρας σε Τουρκία, με την Αλάνιασπορ, και Μεξικό, με την πρώην Μορέλια Μονάρκας, νυν Μαζατλάν.

Σήμερα, όμως, η εφημερίδα Livesport παρουσιάζει ένα «αγκάθι» που υπάρχει στη συμφωνία των δύο πλευρών. «Αν αληθεύει η πληροφορία σύμφωνα με την οποία ο Βιγιαφάνιες ζητάει σημαντικά bonus υπογραφής από τον Παναθηναϊκό για να «καλύψει» μέρος της απώλειας των εσόδων του («χάρισε» 300.000 ευρώ στη Μονάρκας για να λύσει το συμβόλαιο του) πιθανότατα την τελική απόφαση θα την πάρει ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος. Κι αν θέλετε την εκτίμησή μας, θα πάρει σίγουρα bonus ο Αργεντινός. Το ζήτημα είναι το ποσό…», γράφει η εφημερίδα.

Σύμφωνα με προηγούμενο ρεπορτάζ του sport24.gr, o Αργεντινός μεσοεπιθετικός, μαζί με τον ατζέντη του, διευθέτησαν κατά τη διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου (11 – 12 Ιουλίου) όλες τις λεπτομέρειες γύρω από τη λύση του συμβολαίου του με τη μεξικανική ομάδα. Έχουν πλέον κι εγγράφως στα χέρια τους τα χαρτιά που πιστοποιούν τη λύση της συνεργασίας του με τη Μαζατλάν, καθώς επίσης και το ποσό που θα λάβει ως μέρος της αποζημίωσης για τα δύο χρόνια συμβολαίου που είχε ακόμη, αλλά και τα οφειλόμενα προς το πρόσωπό του. Έχει τακτοποιηθεί μέχρι και το πότε θα πληρωθεί (σε δόσεις) το ποσό απ’ τους Μεξικανούς και πλέον αυτό που μένει είναι να «κλειδώσουν» όλες οι λεπτομέρειες της συμφωνίας του με τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Βιγιαφάνιες μαζί με το πριμ υπογραφής (που θα καλύψει ένα μέρος απ’ τα χρήματα που «χάρισε» ο Βιγιαφάνιες στη Μαζατλάν), το συνολικό ύψος των απολαβών του θα φτάσει το 1,8 εκατ. ευρώ για την επόμενη τριετία, καθιστώντας τον Αργεντινό ως το πιο μεγάλο συμβόλαιο (μαζί με τον Καρλίτος) στα «πράσινα» αποδυτήρια.

Εφόσον σταλούν πίσω τα συμβόλαια υπογεγραμμένα (με όρο «ενεργοποίησής» τους αφού περάσει και τα ιατρικά τεστ), ο Βιγιαφάνιες θα ξεκινήσει το μακρύ ταξίδι του από το Μεξικό προς την Αθήνα. Σε σχέση με αυτό το θέμα είναι σε ανοικτή γραμμή με τους «πράσινους» για να διευθετήσουν το ζήτημα των εισιτηρίων, αφού θα χρειαστεί να κάνει αρκετές ενδιάμεσες στάσεις και δεν θα είναι εύκολη η… διαδρομή της επιστροφής ως την Ελλάδα, λόγω των περιορισμών απ’ την πανδημία του κορωνοϊού.

Αν πάντως όλα πάνε καλά και δεν προκύψουν στην πορεία προβλήματα, ο Αργεντινός άσος αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα μέσα στο προσεχές Σαββατοκύριακο (18 ή 19/7), προκειμένου να τελειώσει και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments