Πολιτική

Παπαδημούλης Λατινοπούλου: Η απάντηση της υποψήφιας βουλευτή της ΝΔ στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Παπαδημούλης Λατινοπούλου: Η απάντηση της υποψήφιας βουλευτή της ΝΔ στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ
Παπαδημούλης Λατινοπούλου: Κόντρα ανάμεσα στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και την υποψήφια βουλευτή της ΝΔ έχει ξεσπάσει, με τον πρώτο να καταθέτει και μήνυση. Τι απαντά το «γαλάζιο» στέλεχος.

Συνεχίζεται η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Δημήτρη Παπαδημούλη και την Αφροδίτη Λατινοπούλου. Την απάντηση της στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε η δικηγόρος και υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μετά την υποβολή μήνυσης σε βάρος της. «Αν πιστεύει πως μπορεί να μας φοβίσει, τρομοκρατήσει ή φιμώσει, ώστε να σταματήσουμε την πολιτική κριτική που ασκούμε… πλανάται πλάνην οικτράν», έγραψε η κ. Λατινοπούλου.

Δείτε την ανάρτηση της υποψήφιας της ΝΔ στο Twitter

Το χρονικό της κόντρας

Ο κ. Παπαδημούλης έχει προχωρήσει σε μήνυση κατά της κ. Λατινοπούλου για συκοφαντική δυσφήμηση. Αφορμή στάθηκε ένα σχόλιό της στο Twitter. «Αυτό που έχει στρέψει τον κόσμο μακριά από την πολιτική είναι ότι οι άνθρωποι σαν τον Μαντέλη, τον Τσοχατζόπουλο, τον Παπαδημούλη και πολλούς άλλους, που μπήκαν ξυπόλητοι στην πολιτική και σε λίγα χρόνια βρέθηκαν με κολοσσιαίες περιουσίες, με κάποιον τρόπο #Παπαδημούπολη». Αυτό ήταν το tweet της υποψήφιας με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Θεσσαλονίκης στις 13 Ιουνίου.

Η ανάρτηση αυτή προκάλεσε τη σφοδρή αντίδραση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, μέσω των δικηγόρων του, ο κ. Παπαδημούλης να καταθέσει μήνυση σε βάρος της Αφροδίτης Λατινοπούλου, ζητώντας από τις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές να προχωρήσουν στην άσκηση δίωξης εναντίον της για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης.

Οι χρήστες του Twitter δεν γινόταν να μη σχολιάσουν τη σχετική με το ζήτημα εξέλιξη και κατέκλυσαν τα social media από αναρτήσεις, επιστρατεύοντας μπόλικο χιούμορ, ειρωνεία και καυστικές αναφορές, κυρίως, στα πολλά ακίνητα που διαθέτει ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Δείτε ενδεικτικά

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments