Ελλάδα

Επίθεση τσεκούρι Κοζάνη: Διασωληνωμένος ένας από τους τραυματίες

Επίθεση τσεκούρι Κοζάνη: Διασωληνωμένος ένας από τους τραυματίες
Επίθεση τσεκούρι Κοζάνη: Ο τραυματίας διασωληνώθηκε και η κατάστασή του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή, αφού το τραύμα στο κεφάλι είναι αρκετά «βαρύ».

Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Κοζάνη καθώς, σύμφωνα με τοπικά Μέσα, ένας άνδρας εισέβαλε στην εφορία με τσεκούρι. Σύμφωνα με το Kozanimedia, λίγο μετά τις 13:00 άνδρας με τσεκούρι μπήκε στην Εφορία Κοζάνης και χτύπησε εφοριακούς, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Όπως αναφέρει το kozan.gr, τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα, τρεις γυναίκες και ένας άντρας.

Ειδικότερα, το kozan.gr, επικαλούμενο πληροφορίες, αναφέρει για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών ότι σοβαρά είναι ένας άνδρας υπάλληλος (ηλικίας 50 έως 55 ετών) στο Τμήμα Εισοδήματος της ΔΟΥ Κοζάνης. Ο τραυματίας διασωληνώθηκε και η κατάστασή του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή, αφού το τραύμα στο κεφάλι είναι αρκετά «βαρύ». Την ίδια στιγμή η μία από τις άλλες δύο εργαζόμενες που τραυματίστηκε από την επίθεση, ηλικίας περίπου 47 ετών, φέρει θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, ενώ η τρίτη εργαζόμενη, ηλικίας περίπου 55 ετών, φέρει σοβαρό τραύμα στη μύτη και στο μάτι. Υπάρχει και μία ακόμη εργαζόμενη τραυματίας (πολύ ελαφρά), ευτυχώς όμως η κατάστασή της φαίνεται ότι δεν εμπνέει καμία ανησυχία. Οι υπόλοιποι υπάλληλοι κατάφεραν και ακινητοποίησαν τον δράστη, τον οποίο στη συνέχεια συνέλαβε η Αστυνομία.

Τι αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ μια αυτόπτης μάρτυρας, εργαζόμενη στο τμήμα που δέχθηκε την επίθεση ανέφερε ότι ο «δράστης μπήκε πρώτα μέσα στο τμήμα Κεφαλαίου και κατόπιν έστριψε και μπήκε στο τμήμα Εισοδήματος.Ενας συνάδελφος του υπέδειξε ότι δεν μπορεί να μπει μέσα αλλά χρειάζεται να πάρει το αριθμημένο χαρτάκι της προτεραιότητας. Χωρίς να πει κουβέντα ξεκρέμασε από την πλάτη του ένα μικρό σακίδιο, έβγαλε τον τσεκούρι και χτύπησε τον Πέτρο… Η επόμενη κίνηση του ήταν να χτυπήσει δυο φορές την Δώρα… Στο τέλος και όταν όλοι φώναζαν κι έτρεχαν δεξιά κι αριστερά πανικόβλητοι αυτός είπε… “τώρα σας άρεσε; Καλά να πάθετε…»

Άλλοι αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν ότι η επίθεση από τον δράστη έγινε με μανία και χωρίς να πει ,στην αρχή της επίθεσης, το παραμικρό. Ο προϊστάμενος της εφορίας και ένας άλλος υπάλληλος που βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον δράστη, κατάφεραν να τον εξουδετερώσουν όταν αυτός κινήθηκε εναντίον του πρώτου, κραδαίνοντας το τσεκούρι και εκείνη τη στιγμή, ο δεύτερος κινήθηκε έγκαιρα και κατάφερε να τον συγκρατήσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments