Αθλητισμός

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ποιοι ακολουθούν μετά τους Φόστερ και Νέντοβιτς

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ποιοι ακολουθούν μετά τους Φόστερ και Νέντοβιτς
Παναθηναϊκός μεταγραφές: Οι «πράσινοι» έχουν ήδη ανακοινώσει τους Νέντοβιτς και Φόστερ, αλλά ετοιμάζουν να ενισχύσουν κι άλλο τις θέσεις των γκαρντ.

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει δύο σπουδαίες προσθήκες στο ρόστερ του, καθώς έχει ανακοινώσει από τη Δευτέρα 13 Ιουλίου τον Νεμάνια Νέντοβιτς, ενώ μια μέρα ανακοινώθηκε και ο Μάρκους Φόστερ. Οι «πράσινοι» δεν πρόκειται να μείνουν εκεί, καθώς έχουν στο πλάνο τους να ενισχύσουν κι άλλο τη γραμμή των γκαρντ της ομάδας.

Όπως αναφέρει το σάιτ olaprasina1908.gr, αναφέρει ότι πλέον, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι επόμενοι που θα κληθούν για να βάλουν τις υπογραφές τους σε συμβόλαια συνεργασίας με το «τριφύλλι» αναμένεται να είναι οι Λευτέρης Μποχωρίδης και Λεωνίδας Κασελάκης.

O «Μπόχω» θα παίξει για δεύτερη φορά στον Παναθηναϊκό. Τον Ιούλιο του 2014, υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με την ομάδα του «τριφυλλιού», με τον Άρη να λαμβάνει 350.000 ευρώ. Στον Παναθηναϊκό ο Μποχωρίδης υπήρξε συμπαίκτης με το μπασκετικό πρότυπό του όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Με τους «πράσινους», κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας του 2015, κερδίζοντας στον τελικό τον Απόλλωνα Πατρών με 68-53, και το Κύπελλο Ελλάδος του 2016 κερδίζοντας τον Φάρο Κερατσινίου 101-54.

Το 2017 κατέκτησε το πρώτο νταμπλ της καριέρας του αφού κέρδισε τον Άρη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με 68-59 και το πρωτάθλημα Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό με 2-3 νίκες στους τελικούς. Τον Νοέμβριο του 2017 έλυσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, για να επιστρέψει στον Άρη. Από το 2018 είναι ο αρχηγός της ομάδας. Το καλοκαίρι του 2019, έμεινε στον Άρη πάρα το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

Ο 30χρονος φόργουορντ Λεωνίδας Κασελάκης ήταν μέλος των «χρυσών» Εθνικών ομάδων U18 και U20 τη διετία 2008-2010, ενώ αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια στον Προμηθέα Πατρών. Φέτος, στην Basket League είχε 8 πόντους μέσο όρο, μαζί με 4,2 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ σε 19 αγώνες.

Να σημειώσουμε ότι το ίδιο σάιτ αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός ρίχνει «κλεφτές» ματιές στον Χάουαρντ Σαντ-Ρος και εξετάζει την περίπτωσή του σε περίπτωση που αφεθεί ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Τονίζει ότι η παραμονή του Κουβανού «πολυεργαλείου» στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας μόνο σίγουρη δεν πρέπει να θεωρείται στη Ρωσία. Το σάιτ επικαλείται ρεπορτάζ από τη Ρωσία που αναφέρει ότι ο Δημήτρης Ιτούδης ζυγίζει τα δεδομένα γύρω από τον Κουβανό φόργουορντ, εξετάζοντας το ενδεχόμενο αποδέσμευσής του από την ομάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments