Αθλητισμός

Πολυϊδιοκτησία ΠΑΟΚ Ξάνθη: Ο Πανιώνιος έκανε καταγγελία στην ΕΕΑ κατά των Θρακιωτών

Πολυϊδιοκτησία ΠΑΟΚ Ξάνθη: Ο Πανιώνιος έκανε καταγγελία στην ΕΕΑ κατά των Θρακιωτών
Πολυϊδιοκτησία ΠΑΟΚ Ξάνθη: Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έκανε καταγγελία στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατά των Θρακιωτών.

Άλλο ένα δικαστικό σίριαλ ξεκινά. Ο Πανιώνιος κατήγγειλε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού την Ξάνθη για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας με τον ΠΑΟΚ. Η συγκεκριμένη υπόθεση μετά το CAS επιστρέφει στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, που καλείται να αποφασίσει ξανά για το θέμα της πολυϊδιοκτησίας του «Δικέφαλου του Βορρά» και των Θρακιωτών.

Ο ΠΑΟΚ πήρε πίσω τους 7 βαθμούς που του είχαν αφαιρεθεί, αφού άλλωστε επέστρεψε πίσω η υπόθεση, η Ξάνθη όμως έμεινε με το -7, καθώς είχε αποφασίσει να μην προσφύγει στο CAS, με αποτέλεσμα η ποινή της να παραμείνει. Τώρα, η Ξάνθη μετά την απόφαση του CAS ζήτησε από τη Super League να μην επικυρωθεί η βαθμολογία μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Από την πλευρά του ο Πανιώνιος, όπως είχε δικαίωμα και κάθε ομάδα από την στιγμή που τιμωρήθηκαν ΠΑΟΚ και Ξάνθη για πολυϊδιοκτησία, προσέφυγε στην ΕΕΑ για το θέμα αυτό ζητώντας να μην αλλάξει το καθεστώς και ξανά την εκ νέου τιμωρία της, αφού οι Νεοσμυρνιώτες θεωρούν ότι δεν έχει αλλάξει το παραμικρό στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας. Να σημειώσουμε ότι Πανιώνιος και Ξάνθη παλεύουν για τη σωτηρία και την αποφυγή της τελευταίας θέσης των play out, που ολοκληρώνονται αύριο με την τελευταία αγωνιστική.

Νέος Αρχιδιαιτητής ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ

Να θυμίζουμε ότι πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι νέος Αρχιδιαιτητής στην ΚΕΔ θα είναι ο Άγγλος Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Οι εκπρόσωποι του «Big-4» του ελληνικού ποδοσφαίρου (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός), ομόφωνα επέλεξαν τον Άγγλο για νέο Αρχιδιαιτητή στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. Ο έτερος υποψήφιος, θυμίζουμε, ήταν ο Πέτερ Φιόρντφελντ.

Ανάμεσα σε άλλα, ο Κλάτενμπεργκ έχει διατελέσει αρχιδιαιτητής στην Σαουδική Αραβία το 2017 για ένα διάστημα 19 μηνών, ενώ ήταν ο διαιτητής στον τελικό του Champions League το 2016 ανάμεσα σε Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά και στον τελικό του EURO 2016 ανάμεσα σε Γαλλία και Πορτογαλία, μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων. Θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων Άγγλων διαιτητών, με 17χρονη πορεία στον χώρο της διαιτησίας, καθώς ξεκίνησε το 2000 και αποσύρθηκε το 2017.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments