Ελλάδα

Επίθεση τσεκούρι Κοζάνη: Προφυλακιστέος ο δράστης

Επίθεση τσεκούρι Κοζάνη: Προφυλακιστέος ο δράστης
Επίθεση τσεκούρι Κοζάνη: Το δρόμο προς τις φυλακές παίρνει, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο δράστης της επίθεσης με τσεκούρι στην εφορία Κοζάνης.

Στη φυλακή οδηγείται με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 45χρονος δράστης της επίθεσης με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης. O άνδρας οδηγήθηκε σήμερα, Παρασκευή 17 Ιουλίου, παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης στο δικαστικό μέγαρο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanilife.gr, έδειχνε να είναι στα χαμένα, χωρίς να έχει ιδιαίτερη επαφή για επικοινωνία. Η όλη μεταφορά του εντός του μεγάρου γινόταν με αναπηρικό καρότσι.

Ενώπιον των Αρχών τήρησε σιγή ιχθύος. Δεν μίλησε ούτε στον ανακριτή αλλά ούτε και στον εισαγγελέα, ενώ χαρακτηρίζεται ως μη συνεργάσιμος και με τους αστυνομικούς, στους οποίους μάλιστα είπε,ότι «δεν θα σας πω τίποτα». Σημειώνεται, πως δεν συνοδεύτηκε από κάποιον δικηγόρο, καθώς αρνείται την παρουσία αυτού. Τον δράστη επισκέφθηκαν χθες στην Αστυνομία οι συγγενείς του.

Σε κωματώδη κατάσταση ένας εκ των τριών θυμάτων

Χθες λίγο μετά τις 13:00 στην Κοζάνη, ο 45χρονος εισέβαλε στο κτήριο της εφορίας της πόλης, κραδαίνοντας ένα τσεκούρι, με το οποίο τραυμάτισε συνολικά τέσσερα άτομα. Ο άντρας κατάφερε και πέρασε μέσα από το γκισέ, έβγαλε ένα τσεκούρι από την τσάντα του και χτυπούσε με μένος στο κεφάλι τους υπαλλήλους. Έντρομοι οι υπάλληλοι φώναζαν και έτρεχαν να σωθούν, ενώ ο διευθυντής της εφορίας μαζί με άλλα άτομα που ήταν στο σημείο, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το δράστη.  Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία, που συνέλαβε τον άνδρα. Επί τόπου βρέθηκαν και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία μετέφεραν τους τρεις τραυματίες, έναν άνδρα και δύο γυναίκες, στο Μαμάτσειο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης. Παράλληλα, μία γυναίκα φέρεται να τραυματίστηκε στην προσπάθειά της να διαφύγει.

Από τους τραυματίες ο 56χρονος φέρει βαρύτατα θλαστικά τραύματα σε κρανίο και κεφαλή, δίνει μάχη για τη ζωή του, ενώ υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε κωματώδη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Κρίσιμη είναι και η κατάσταση μίας 66χρονης εφοριακού, η οποία φέρει σοβαρά τραύματα σε πρόσωπο και κεφάλι ενώ έχασε το δεξί της μάτι και πρέπει να υποβληθεί σε πολλαπλές επεμβάσεις για την πλήρη αποκατάσταση της. Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας της έχει σταθεροποιηθεί. Τέλος, μία 47χρονη εφοριακός η οποία έχει πιο ελαφρά τραύματα σε πλάτη και σβέρκο, νοσηλεύεται σε θάλαμο της Νευροχειρουργικής Μονάδας του «Παπανικολάου» και η κατάσταση της είναι σταθερή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments