Lifestyle

Ελένη Μενεγάκη: Η επιστροφή στον ΑΝΤ1

Ελένη Μενεγάκη: Η επιστροφή στον ΑΝΤ1
Ελένη Μενεγάκη: Έντονες είναι οι συζητήσεις για τον αν τελικά η πετυχημένη παρουσιάστρια θα επιστρέψει από τη νέα σεζόν σε νέα τηλεοπτική στέγη.

Εδώ και αρκετό καιρό φημολογείται ότι η Ελένη Μενεγάκη μετά τη λήξη της συνεργασίας της με τον Alpha θα βρεθεί σε άλλη τηλεοπτική στέγη.  Η κορυφαία παρουσιάστρια πλέον χαίρεται τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Άνδρο ενώ πριν λίγο καιρό αποχαιρέτησε έτσι όπως εκείνη ξέρει το κοινό της. Όμως σύμφωνα με πληροφορίες του flash.gr η μεγάλη επιστροφή στον ΑΝΤ1 είναι προ των πυλών. Ακούγεται έντονα το «φλερτ» της Ελένης Μενεγάκη με τον ΑΝΤ1, το κανάλι στο οποίο εδραιώθηκε ως όνομα πρώτης γραμμής στην ελληνική τηλεόραση. Παραδοσιακά υπάρχει ένας καλός δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ ΑΝΤ1 – Μενεγάκη σύμφωνα με τις πηγές και οι επαφές και οι συζητήσεις με το κανάλι του Αμαρουσίου είναι εντατικές.

Η παρουσιάστρια «φαινόμενο»

Η παρουσιάστρια που είδε την καριέρα της να εκτινάσσεται στο κανάλι της οικογένειας Κυριακού, λέγεται ότι το 2021 θα επιστρέψει με ένα εβδομαδιαίο σόου στη βραδινή ζώνη. Εξάλλου όσοι γνωρίζουν καλά την Ελένη Μενεγάκη μιλούν για μία γυναίκα η οποία θέλει να νιώθει πως ανήκει σε μία οικογένεια. Αυτό ένιωσε με την οικογένεια Κυριακού στον ΑΝΤ1.

  • Η τηλεοπτική καριέρα της Ελένης Μενεγάκη ξεκίνησε το 1991, όπου έκανε τα πρώτα της βήματα στην εκπομπή «Κοκτέιλ», στο πλευρό του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη.
  • Το 1995 υπογράφει συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1. Στην αρχή πρωταγωνίστησε για μια σεζόν στη σειρά «Πάτερ ημών» μαζί με τον Κώστα Καρρά. Παράλληλα, ξεκίνησε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινός καφές» που την καθιέρωσε ως παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης. Η εκπομπή προβλήθηκε για δέκα συνεχόμενες σεζόν ενώ στο μεσοδιάστημα παρουσίαζε και τα «Καλλιστεία ΑΝΤ1».
  • Το 2005 αποφασίζει να φύγει και να πάει στον Alpha.

Η αποχώρηση από τον ΑΝΤ1

Τότε η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό του Ant1 λέγοντας: «Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που είναι κοντά μας όλα αυτά τα χρόνια, τουλάχιστον τα χρόνια που είμαι εγώ στην τηλεόραση. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια να υπάρχουμε στην τηλεόραση και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους μου τους συνεργάτες, αυτούς που ξέρετε που φαίνονται και αυτούς που δεν ξέρετε γιατί δεν φαίνονται. Είναι το ίδιο αστεράκια και οι μπροστά και οι άλλοι που δεν φαίνονται. Την αγάπη μου σε όλο τον κόσμο!»

Και λίγο πριν «κλείσει» η τελευταία εκπομπή της στον «αέρα» του Ant1, η Ελένη Μενεγάκη κατέληξε: «Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Ant1 που για δέκα χρόνια με φιλοξένησε, με αγκάλιασε, με βοήθησε, με προώθησε, ότι θέλετε πείτε, μέσα είναι όλα. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη συνεργασία!». Ένα διαζύγιο όμως που της στοίχισε την καλή της σχέση με το κανάλι του Αμαρουσίου. χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του τότε αντιπροέδρου του καναλιού Θοδωρή Κυριακού: «Όποιο πρόβατο φεύγει από το μαντρί το τρώει ο λύκος»… Οι σχέσεις των δυο πλευρών αποκαταστάθηκαν όταν η παρουσιάστρια πήγε στην κηδεία του Μίνωα Κυριακού τον Ιούλιο του 2017. Εκεί η Ελένη συντετριμμένη άφησε ένα τριαντάφυλλο στον άνθρωπο που λάτρεψε και που ήταν ο μέντοράς της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments