Lifestyle

Κατερίνα Καινούργιου διακοπές: Σκαφάτη η Κατερίνα Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου διακοπές: Σκαφάτη η Κατερίνα Καινούργιου
Κατερίνα Καινούργιου διακοπές: Έφτιαξε βαλίτσες και ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Μετά από έναν επιτυχημένο, τηλεοπτικά, χειμώνα η Κατέρινα Καινούργιου, έφτιαξε βαλίτσες και ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με το σύντροφό της. Αν και δεν έφυγε αμέσως από την Αθήνα, αφου οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις με το κανάλι του Open δεν της το επέτρεψαν, μόλις ολοκλήρωσε κάποια πράγματα που είχαν να κάνουν με το σχεδιασμό της εκπομπής της για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, φόρεσε το μαγιό της, πήρε το αντιηλιακό της και ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές.

Μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι πρώτος σταθμός είναι τα Κουφονήσια. Η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ζει τον έρωτα στο πλευρό του εφοπλιστή Φίλιππου Τσαγκρίδη, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους το μεσημέρι της Πέμπτης ότι το καλοκαίρι της ξεκίνησε και επίσημα. Η παρουσιάστρια ποζάρει με καλοκαιρινή διάθεση σε ένα σκάφος, με φόντο τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Η Κατερίνα δεν κρύβει τον έρωτά της για τον Φίλιππο ούτε φυσικά και ο εφοπλιστής για την εντυπωσιακή Κατερίνα.

Μάλιστα πριν από καιρό και κατά τη διάρκεια της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία δείχνει ακομπλεξάριστη είχε μιλήσει και για την σεξουαλική της κατάσταση. Συγκεκριμένα και ενώ συζητούσε στον αέρα της εκπομπής της για τις διαταραχές του ύπνου  η Κατερίνα Καινούργιου, αποκάλυψε ότι της έχει συμβεί ενώ κοιμάται, να έχει την αίσθηση ότι πέφτει σε ένα μεγάλο βάθος. Τότε ο συνεργάτης της, Γρηγόρης Γκουντάρας για να αλλάξει το κλίμα της κουβέντας, τη ρώτησε αν της έχει τύχει να δει σεξουαλικά όνειρα στον ύπνο της, η απάντηση της παρουσιάστριας δεν δεχόταν καμία αμφισβήτηση: «Έχω πολύ καλή σεξουαλική ζωή, δεν χρειάζεται να τη δω στον ύπνο μου».

Η παρουσιάστρια του Open έχει έναν από τους πιο ενεργούς λογαριασμούς στο Instagram. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό και πριν ξεκινήσουν οι καλοκαιρινές της διακοπές, είχε ανεβάσει στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με ένα ολόσωμο μαγιό, σε κίτρινες και λευκές αποχρώσεις.

Η παρουσιάστρια δέχτηκε αρκετά θετικά σχόλια για το καλλίγραμμο κορμί της, αλλά και κάποια αρνητικά. Μια follower, μάλιστα, της έγραψε χαρακτηριστικά:«Αρχές κυτταρίτιδας». Η Κατερίνα Καινούργιου, είδε το συγκεκριμένο σχόλιο και δεν δίστασε να δώσει την αφοπλιστική απάντησή της. «Θα σε πληγώσω, αλλά για κακή σου τύχη δεν έχω καθόλου», της έγραψε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments