Video

ΕΡΤ δεινόσαυρος: Το απρόοπτο με ρεπόρτερ στο δελτίο της κρατικής τηλεόρασης

ΕΡΤ δεινόσαυρος: Το απρόοπτο με ρεπόρτερ στο δελτίο της κρατικής τηλεόρασης
ΕΡΤ δεινόσαυρος: Συνέβη την ώρα που η ρεπόρτερ της κρατικής τηλεόρασης ενημέρωνε για το δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού στην κατασκήνωση της Χαλκιδικής.

Ένα ξεκαρδιστικό απρόοπτο συνέβη στο δελτίο ειδήσεων της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης (ΕΡΤ) με πρωταγωνιστές μια ρεπόρτερ και έναν δεινόσαυρο.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, η ρεπόρτερ μεταδίδει κανονικά τις ειδήσεις και το θέμα της την ώρα που από πίσω ξεπροβάλλει δειλά δειλά ένας άνθρωπος με στολή δεινοσαύρου. Έτσι, ένας απρόσμενος περαστικός έκανε την εμφάνισή του στη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ το μεσημέρι της Τρίτης (14 Ιουλίου).

Ο δεινόσαυρος χαιρέτησε και στον φακό!

Την ώρα που η ρεπόρτερ της κρατικής τηλεόρασης ενημέρωνε για το δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού στην κατασκήνωση της Χαλκιδικής, ένας δεινόσαυρος εμφανίστηκε εντός του χώρου, που βρίσκονταν πίσω της. Στην αρχή, απλά είδαμε το κεφάλι του πίσω από μια πόρτα.

Στη συνέχεια όμως, όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο, ο δεινόσαυρος βγήκε από την πόρτα και άρχισε να τρέχει, πηγαίνοντας μία από τη μία πλευρά και μία από την άλλη ενώ δεν παρέλειψε να χαιρετήσει και στον φακό. Πάντως, η παρουσιάστρια του δελτίου Αλεξάνδρα Δουβαρά, ως επαγγελματίας συνέχισε κανονικά τη ροή των ειδήσεων.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ένας πολίτης «παίζει» με τον τηλεοπτικό φακό και προσπαθεί να επικοινωνήσει με το τηλεοπτικό κοινό, ενώ και η ΕΡΤ μας έχει συνηθίσει σε ευχάριστα απρόοπτα και ξεκαρδιστικές γκάφες. Για παράδειγμα, πριν από έναν μήνα περίπου και πιο συγκεκριμένα, τον Ιούνιο, είχε συμβεί κάτι ανάλογο σε live σύνδεση στην κρατική τηλεόραση.

Συχνά τα απρόοπτα στον «αέρα» της ΕΡΤ

Μια λάθος συνεννόηση, όπως συμβαίνει συχνά σε μια ζωντανή σύνδεση, είχε ως αποτέλεσμα ένα ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο στον «αέρα» της ΕΡΤ. Είναι σύνηθες οι ζωντανές εκπομπές πολλές φορές να έχουν και τα απρόοπτά τους. Τότε, η δημοσιογράφος – ρεπόρτερ Κατερίνα Μπατζάκη απλά «εξαφανίστηκε» από το πλάνο, όσο βρισκόταν στην παραλία Αυλάκι στο Πόρτο Ράφτη.

Στο μεσοδιάστημα, για να μην υπάρχει «κενό» στον αέρα, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων συμπλήρωνε προσπαθώντας να καταλάβει τι έχει γίνει: «Και μουσική ακούμε Κατερίνα. Εμείς ακούμε μουσική, η Κατερίνα μας ακούει;», ξεκίνησε για να προσθέσει, «Κατερίνα μας ακούς; Μπορούμε να κάνουμε τη σύνδεση;».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments