Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Άρης: Έτοιμοι για το τελευταίο ντέρμπι της σεζόν

ΠΑΟΚ – Άρης: Έτοιμοι για το τελευταίο ντέρμπι της σεζόν
ΠΑΟΚ - Άρης: Αντίστροφα μετρούν στη Θεσσαλονίκη για το τελευταίο παιχνίδι της Super League ανάμεσα στον "δικέφαλο του βορρά" και τους "κιτρινόμαυρους".

ΠΑΟΚ και Άρης διασταυρώνουν αύριο, Κυριακή 19 Ιουλίου, στις 20:00, τα ξίφη τους στην Τούμπα, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των play offs της Super League. Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα που δεν κατάφερε να κερδίσει το πρωτάθλημα δηλώνει πανέτοιμη για την τελευταία της «παράσταση» κρατώντας αγκαλιά τη 2η θέση και το εισιτήριο για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League. Έτοιμοι είναι και οι παίκτες του Μίκαελ Ένινγκ, οι οποίοι βρίσκονται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ λοιπόν, ολοκληρώθηκε και ο Αμπέλ Φερέιρα, ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του. Ο 16χρονος Γιώργος Κούτσιας, ο οποίος το τελευταίο διάστημα πραγματοποιούσε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού. Επίσης, ο Φερέιρα θα μπορεί να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αντιμετώπισε, αλλά όχι σε αυτές του Ίνγκι Ίνγκασον.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Έτοιμοι για την τελευταία μάχη της σεζόν. O ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας και θέλει να κλείσει με νίκη τη φετινή σεζόν. Η τελευταία προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, κάποια κομμάτια τακτικής, οικογενειακό δίτερμα αποφόρτισης και δουλειά στις στατικές φάσεις.O Αλέξανδρος Πασχαλάκης προπονήθηκε κανονικά και θα είναι στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα .

Ο Ίνγκι Ίνγκασον δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και θα μείνει εκτός αγώνα, όπως και ο Δημήτρης Πέλκας , που έκανε θεραπεία, καθώς και ο ανέτοιμος Λάζαρος Λάμπρου . Για πρώτη φορά στην αποστολή συμμετέχει ο Γιώργος Κούτσιας, ο οποίος είναι γεννημένος το 2004.

Η αποστολή του Δικεφάλου απαρτίζεται αναλυτικά από τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδη, Γιαννούλη, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Τσιγγάρα, Λημνιό, Στοχ, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Τζόλη, Κούτσια».

Με πρόγραμμα εκγύμνασης στο “Κλεάνθης Βικελίδης” ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη:

Ο Μίκαελ Ένινγκ μπορεί να υπολογίζει όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές που θα έχει. Όπως αναφέρει η ΠΑΕ: «Με την πρωινή προπόνηση, που έγινε στο Κλεάνθης Βικελίδης, ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Η τεχνική ηγεσία έχει καλέσει όλους τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται αύριο στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και από εκεί η αποστολή της ομάδας μας θα μεταβεί στο γήπεδο της Τούμπας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments