Αθλητισμός

Super League βαθμολογία: Έπεσε ο Πανιώνιος – Παραμένει στην κατηγορία η Ξάνθη

Super League βαθμολογία: Έπεσε ο Πανιώνιος – Παραμένει στην κατηγορία η Ξάνθη
Super League βαθμολογία: Στη Super League 2 θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Πανιώνιος, ο οποίος δεν κατάφερε να μείνει στην μεγάλη κατηγορία. Αναλυτικά η βαθμολογία των play out.

Δύσκολη μέρα για τον Πανιώνιο, ο οποίος μπορεί να ήρθε ισόπαλος (0-0) στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι ωστόσο δεν κατάφερε να αποφύγει τον υποβιβασμό. Οι Νεοσμυρνιώτες τερμάτισαν τελευταίοι στο πρωτάθλημα με μόλις 23 βαθμούς και έτσι η επόμενη σεζόν θα τους βρει να αγωνίζονται στη Super League 2.

Πρόκειται για τον τρίτο υποβιβασμό στην ιστορία των “κυανέρυθρων” αν και ελπίζουν στην παραμονή μέσω αναδιάρθρωσης.  Την ίδια ώρα, η Ξάνθη με τον έναν βαθμό που κέρδισε από την ισοπαλία στην έδρα της ΑΕΛ (0-0) και σε συνδυασμό με όσα έγιναν στο Περιστέρι καβάτζωσε την 13η θέση και ουσιαστικά την παραμονή της στα “μεγάλα σαλόνια”.

Βέβαια όλα αυτά είναι θεωρητικά.

Με βάση την αρχική προκήρυξη του πρωταθλήματος η 13η θέση οδηγεί σε διαδικασία μπαράζ με την δεύτερη ομάδα από την Super League 2. Η Ξάνθη δηλαδή δεν θα έπρεπε κανονικά να πανηγυρίζει αλλά να προετοιμάζεται για ματς – παραμονής κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Ωστόσο, κάτι δεν πρόκειται να συμβεί αν κρίνει κανείς από το γεγονός ότι η άλλοτε Β΄εθνική δεν έκανε ποτέ επανεκκίνηση μετά την καραντίνα.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες ομάδες, ο Αστέρας τερμάτισε στην πρώτη θέση των play out και έβδομος στο πρωτάθλημα μετά το 1-1 με την Λαμία στην Τρίπολη. Επίσης, ο Παναιτωλικός τελείωσε τη σεζόν στη 12η θέση επικρατώντας 1-0 του Βόλου ενώ Αστέρας Τρίπολης και Λαμία έμειναν στο 1-1 σε ένα παιχνίδι χωρίς ουσιαστικό βαθμολογικό αντίκρισμα ή ενδιαφέρον για τις δύο ομάδες.

Play out: Αναλυτικά η τελική βαθμολογία

  • 7. Αστέρας Τρίπολης 43
  • 8. Ατρόμητος 42
  • 9. ΑΕΛ 36
  • 10. Λαμία 35
  • 11. ΝΠΣ Βόλος 31
  • 12. Παναιτωλικός 29
  • 13. Ξάνθη 24
  • 14. Πανιώνιος 23

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments