Lifestyle

Η Νάταλι Κάκκαβα “τα πήρε στο κρανίο” με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Νάταλι Κάκκαβα “τα πήρε στο κρανίο” με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Η παρουσιάστρια του Open τα "έχωσε" άσχημα στην παρουσιάστρια του Alpha.

Δεν έχει ξεκινήσει ακόμη η εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον Alpha και ήδη η παρουσιάστρια δέχθηκε τα πρώτα πυρά. Θα πρέπει βέβαια να συνηθίσει σε αυτά, από ανταγωνιστικά κανάλια. Εντύπωση όμως προκάλεσε το γεγονός πως εκείνη η οποία “τα πήρε στο κρανίο” και τα “έχωσε” άγρια στην όμορφη μελαχρινή κοπέλα ήταν η ξανθιά παρουσιάστρια του Open Νάταλι Κάκκαβα. Η Νάταλι Κάκκαβα η οποία πρέπει να πούμε ότι έχει αρκετά καλή σκηνική παρουσία στην εκπομπή “Καλοκαίρι Not” νευρίασε με το μοντέλο εξαιτίας της άρνησής της να μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής του Open, όταν δημοσιογράφος τη συνάντησε έξω από το μαγαζί της Έλενας Χριστοπούλου.

Η σύντροφος του γνωστού snik ο οποίος και εκείνος έχει σνομπάρει ουκ ολίγες φορές τους δημοσιογράφους, όχι μόνο δεν έκανε δηλώσεις στην κάμερα του ανταγωνιστικού τηλεοπτικού σταθμού, αλλά έφυγε σχεδόν τρέχοντας. Αποτέλεσμα της απαράδεχτης συμπεριφοράς! ήταν να ενοχληθεί σφόδρα η Νάταλι Κάκκαβα η οποία δεν έκρυψε την αγανάκτησή της.

“Αυτό και από μόνο του δεν είναι ένα καλό πρόμο της εκπομπής, γιατί στον κόσμο πια δεν αρέσει αυτή η συμπεριφορά. Ας πει μια καλημέρα κι ας πέσει κάτω” είπε η παρουσιάστρια του Open και πρόσθεσε: “Μπορεί να πει πολλά πράγματα εκτός από τη δική της εκπομπή, ο κόσμος δεν περιφέρεται γύρω από την καινούργια εκπομπής της Ηλιάνας, μην τρελαθούμε. Έναν σεβασμό στον συνάδελφο που είναι εκεί και έχει στηθεί πόση ώρα για να πάρει μια δήλωση. Εμένα αυτά λίγο με ενοχλούν” είπε στον αέρα της εκπομπής η Νάταλι.

Από την πλευρά της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έχει καν ασχοληθεί, ώστε να απαντήσει στις δηλώσεις αυτές. Άλλωστε δεν έχει και το χρόνο αφού τρέχει για τη δική της εκπομπή η οποία θα ξεκινήσει με τη νέα σεζόν στον Alpha. Στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχουν ποντάρει αρκετά οι ιθύνοντες του καναλιού της Κηφισιάς και θέλουν στην ζώνη που θα παίξει να έχει την πρωτοκαθεδρία. Άλλωστε αυτή η τηλεοπτική σεζόν αναμένεται αρκετά θερμή με τους  διευθυντές προγράμματος των καναλιών να προετοιμάζονται μήνες τώρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments