Video

Ιωάννα Μαλέσκου: Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές

Ιωάννα Μαλέσκου: Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές
Ιωάννα Μαλέσκου: Συγκινήθηκε η παρουσιάστρια στο φινάλε της εκπομπής της στο ΚΡΗΤΗ TV και αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές με δάκρυα. Έτοιμη για το νέο ξεκίνημά της στο ΣΚΑΪ η «Μενεγάκη της Κρήτης»

Το τευλευταίο αντίο από τη συχνότητα του ΚΡΗΤΗ TV έστειλε η Ιωάννα Μαλέσκου με δάκρυα στα μάτια. «Όπου κι αν είμαι, αυτή θα είμαι, όχι η Ιωάννα που θυμίζει κάποια άλλη», είπε η «Μενεγάκη της Κρήτης», όπως την αποκαλούν καθώς ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα στην καριέρα της αφού από τη νέα χρονιά θα είναι στο ΣΚΑΪ.

Τελευταία εκπομπή χθες για το «Καλό Μεσημέρι» από το Κρήτη TV, και η Ιωάννα Μαλέσκου η οποία ετοιμάζεται πλέον για τη νέα της αρχή στον ΣΚΑΪ, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της στην αποφώνηση.

«Δυσκολεύομαι πάρα πολύ σήμερα γιατί αγαπάω όλο αυτό που κάνω. Είναι η ζωή μου. Θα αλλάξει ασφαλώς, οι επιλογές είναι για καλύτερο και πάντοτε έτσι πάμε, αλλά αυτό το κομμάτι μου πονάει πολύ. Καιρό τώρα» είπε και συνέχισε απευθυνόμενη προς τους συνεργάτες της: «Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ που είστε σήμερα εδώ και με τιμάτε. Εγώ δεν ξεχνώ και κρατώ όσα χρόνια και αν περάσουν και όπου και αν βρίσκομαι…»

Δείτε το βίντεο από το 21:50 και μετά:

«Συγχωρέστε με. Είμαι βαθιά συγκινημένη. Πονάει το μέσα μου. Αγαπάω τον κόσμο και θέλω να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί ο κόσμος μου έδινε και μου δίνει και ελπίζω να συνεχίσει να μου δίνει δύναμη όπου κι αν είμαι εγώ αυτή θα είμαι. Η Ιωάννα τους όχι η Ιωάννα που θυμίζει κάποια άλλη. Η Ιωάννα, αυτή. Εύχομαι να την αγαπάτε και να τη στηρίζετε» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Τι είπε για το ΚΡΗΤΗ TV

«Η ΚΡΗΤΗ ΤV είναι όλη μου η ζωή. Εμπειρίες, συναισθήματα, σκέψεις. Η KΡΗΤΗ ΤV ήταν ένα μεγάλο σχολείο και θα είναι για μένα ένα τεράστιο κομμάτι στην καρδιά μου! Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Ότι και αν γίνει».

Η εκπομπή που αγαπήθηκε πολύ από τους τηλεθεατές της Κρήτης και όχι μόνο, εμπεριείχει και τις  λαχταριστές συνταγές του Θέμου Ρήγα ανέβασαν το επίπεδο της ποιότητας και των γεύσεων. Ιωάννα και Θέμος, χαρακτηρίστηκαν ως το… αχτύπητο δίδυμο στη κουζίνα, με το χιούμορ να «χτυπά» κόκκινο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments