Αθλητισμός

Γουίτινγκτον Παναθηναϊκός: Κοντά στους «πράσινους» ο Αμερικανός

Γουίτινγκτον Παναθηναϊκός: Κοντά στους «πράσινους» ο Αμερικανός
Γουίτινγκτον Παναθηναϊκός: Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι να ολοκληρωθεί η συμφωνία του «τριφυλλιού» με τον 26χρονο φόργουορντ.

Συνεχίζει να θέλει να εντάξει στο ρόστερ του ο Παναθηναϊκός τον  Γκρεγκ Γουίτινγκτον. Οι «πράσινοι» τις τελευταίες ημέρες έχουν εντατικοποιήσει τις μεταγραφικές τους κινήσεις, καθώς δεν θέλουν να χαθούν άλλοι στόχοι μετά τον Λάντρι Νόκο που έκλεισε στον Ερυθρό Αστέρα. Ένας λοιπόν από τους παίκτες που θέλουν να φέρουν στο ΟΑΚΑ είναι ο Γκρεγκ Γουίτινγκτον.

Όπως ισχυρίζεται το “trifilara” oι κινήσεις τακτικής που έκανε o Παναθηναϊκός απέδωσαν καρπούς. Στην ουσία δεν απέσυρε ποτέ την πρόταση του προς τον Γουίτινγκτον, με τον Αμερικανό φόργουορντ να βρίσκεται έτσι μια “ανάσα” από το να ντυθεί στα “πράσινα” αφού σύμφωνα με πληροφορίες τα έχει βρει σε όλα με τον εξάστερο.

Το who is who του Γκρεγ Γουίτινγκτον:

Ο Γκρέγκ Γουίτινγκτον, ο οποίος έπαιζε στη Γαλατασαράι, εφόσον έρθει στην Αθήνα θα πλαισιώνει τους Ντίνο Μήτογλου και Μπεν Μπέντιλ. Ο 27χρονος φόργουορντ με ύψος 2,06μ. είχε μια πολύ καλή σεζόν με την τουρκική ομάδα μετρώντας 12,5 πόντους (48,4% στα τρίποντα, 57,1% στα δίποντα και 74,1% στις βολές), 6,4 ριμπάουντ, 1,5 ασίστ και 1,3 κλεψίματα σε 25:49 κατά μέσο όρο στο Eurocup και μένει ελεύθερος.

Σε γενικές γραμμές, ο Αμερικανός, είναι ένας πολυδιάστατος παίκτης ο οποίος μπορεί να τα κάνει όλα στο παρκέ. Εξαιτίας του ύψους του, μπορεί να παίξει εξαιρετικά το pick and roll μαζί με τον κοντό, ενώ το σκοράρισμα του από κοντά είναι αρκετά καλό. Δεν θα ήταν δύσκολο για εκείνον να παίξει σε θέση ψηλού, καθώς μπορεί κάλλιστα να διαβάσει την επίθεση και να προσαρμοστεί ως 4αρι, ενώ μπορεί άνετα να παίξει post up, είτε σκοράροντας με σουτ fade away, είτε σκοράροντας κάτω από την ρακέτα σπρώχνοντας με την πλάτη.

Σημειώνεται πως είναι ένας σταθερός σουτέρ πίσω από την γραμμή των 6,75, αφού στο περυσινό EuroCup σούταρε με 50% ευστοχία, σε 13 από τα 26 σουτ του. Μπορεί επίσης να εκτελέσει από pick and pop ύστερα από συνεργασία με τον κοντό.

Δείτε τον παρακάτω εν δράση:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments