Lifestyle

Σοφία Χαρμαντά: Kαι πάλι μαζί με τον Τζέραρντ Μπάτλερ

Σοφία Χαρμαντά: Kαι πάλι μαζί με τον Τζέραρντ Μπάτλερ
Σοφία Χαρμαντά: Το ζευγάρι φαίνεται να περνά ξέγνοιαστες στιγμές στην Κυανή Ακτή.

Όπως όλα δείχνουν η Ελληνίδα καλλονή και ο πετυχημένος χολιγουντιανός ηθοποιός είναι και πάλι μαζί ζώντας όμορφες στιγμές στην Κυανή Ακτή. Ο λόγος για τον 5οχρονο Tζέραντ Μπάτλερ και τη Σοφία Χαρμαντά, που όπως όλα δείχνουν η επανασύνδεση στη σχέση τους ήταν σύντομη και προσωρινή. Το ζευγάρι αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Κυανή Ακτή, στη Νίκαια και στο Μονακό, όπου απολαμβάνουν τις διακοπές τους κάτω από το ζεστό ήλιο και τη θάλασσα.

Το  ερωτικό ειδύλλιο τους ξεκίνησε το 2019 όπως γράφει και το protothema.gr , αλλά διακόπηκε όταν ο διάσημος σταρ επέστρεψε στην πρώην σύντροφό του, Μόργκαν Μπράουν. Ωστόσο, μετά από λίγους μήνες η Ελληνίδα μοντέλο είχε και πάλι την πρώτη θέση στην καρδιά του. Μάλιστα ο γνωστός pr manager Χάρης Σιανίδης που βρίσκεται επίσης εκεί , αποκάλυψε μέσω instagram την επανασύνδεσή τους, με στιγμιότυπα από τη Νίκαια της Γαλλίας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Au soleil 🇮🇩

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη S O F I A (@sofiaharmanda) στις

Λίγα λόγια για τον Τζέραντ Μπάτλερ

Ο Τζέραρντ Τζέιμς Μπάτλερ είναι Σκωτσέζος ηθοποιός και παραγωγός. Είναι περισσότερο γνωστός από τη συμμετοχή του στο μιούζικαλ Το Φάντασμα της Όπερας (Phantom of the Opera) και στην κινηματογραφική μεταφορά του κόμικ του Φρανκ Μίλλερ, 300, όπου ερμήνευσε το ρόλο του βασιλιά Λεωνίδα. Μετά το σχολείο, φοίτησε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Γλασκώβης, ενώ ως έφηβος ξεκίνησε την ενασχόληση του με την υποκριτική, παρακολουθώντας το Scottish Youth Theatre. Σημειώνεται δε, ότι δεν είχε καθόλου επαφές με τον πατέρα του μέχρι την ηλικία των 16, όπου οι συναντήθηκαν και οι σχέσεις τους αποκαταστάθηκαν. Ο πατέρας του πέθανε το 1991, όταν εκείνος ήταν 22 ετών, γεγονός που τον σημάδεψε. Η καριέρα του ως ηθοποιoς άρχισε όταν τον πλησίασε σε ένα καφέ στο Λονδίνο ο γνωστός ηθοποιός Στίβεν Μπέρκοφ  ο οποίος του έδωσε έναν ρόλο στον Κοριολανό του Σάιξπηρ και έτσι σιγά σιγά ο Μπάτλερ αποφάσισε να εγκαταλείψει τη Νομική Σχολή για να γίνει ηθοποιός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments