Video

Πριγκίπισσα Βεατρίκη γάμος: Παντρεύτηκε η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ

Πριγκίπισσα Βεατρίκη γάμος: Παντρεύτηκε η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ
Πριγκίπισσα Βεατρίκη γάμος: Είχε αρχικά προγραμματιστεί για την 29η Μαΐου στο Λονδίνο, αλλά αναβλήθηκε εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

Φαίνεται πως τελικά η πριγκίπισσα Βεατρίκη παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον Εντοάρντο Μαπέλι Μότσι.

Ο γάμος έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ και κόρη του πρίγκιπα Άντριου, παντρεύτηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον Ιταλό επιχειρηματία Εντοάρντο, σε μια ιδιωτική τελετή στο Ουίνδσορ, έγινε γνωστό από το παλάτι του Μπάκιγχαμ. Όσο για τον- πλέον- σύζυγο της πριγκίπισσας, ο 37χρονος Εντοάρντο Μαπέλι Μότσι είναι μεγιστάνας των ακινήτων, μέλος του διεθνούς τζετ σετ και λάτρης του κρίκετ. Πρόκειται για τον δεύτερο γάμο του, ενώ είναι ήδη πατέρας ενός μικρού αγοριού.

Το ζευγάρι τίμησαν με την παρουσία τους οι καλεσμένοι τηρώντας όμως τα μέτρα

Ο γάμος, που είχε αρχικά προγραμματιστεί για την 29η Μαΐου στο Λονδίνο, αναβλήθηκε εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, με τη νέα ημερομηνία να μην είχε ανακοινωθεί. Η «ιδιωτική τελετή», όπως δημοσιεύτηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ, διεξήχθη την Παρασκευή 17 Ιουλίου στις 11.00 το πρωί (τοπική ώρα) στο βασιλικό παρεκκλήσι του Ουίνδσορ. Το ζευγάρι τίμησαν με την παρουσία τους η 94χρονη Βασίλισσα, ο σύζυγός της πρίγκιπας Φίλιππος και «στενοί συγγενείς» της νύφης, σε «συμμόρφωση» με τις συστάσεις της κυβέρνησης στη μάχη εναντίον του νέου φονικού ιού, σύμφωνα με τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη της Υόρκης είναι παιδί του πρίγκιπα Ανδρέα

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη της Υόρκης γεννήθηκε στις 8 Αυγούστου του 1988 και είναι το πρώτο παιδί του πρίγκιπα Ανδρέα, Δούκα της Υόρκης και της Σάρας, Δούκισσας της Υόρκης. Αποτελεί το πέμπτο εγγόνι της Βασίλισσας Ελισάβετ και αν και έχει βασιλικό αίμα, εργαζόταν σε εταιρεία για αρκετό διάστημα. Οι γονείς της έχουν χωρίσει.

Ακολουθεί στη γραμμή διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο μετά τον θείο της πρίγκιπα Κάρολο της Ουαλίας, τον εξάδελφό της Δούκα Γουλιέλμο του Κέιμπριτζ, τον ανιψιό της, πρίγκιπα Γεώργιο του Κέιμπριτζ, την ανιψιά της πριγκίπισσα Καρλότα του Κέιμπριτζ, τον πρίγκιπα Λουδοβίκο του Κέιμπριτζ, τον εξάδελφό της πρίγκιπα Ερρίκο, Δούκα του Σάσσεξ και τέλος τον πατέρα της πρίγκιπα Ανδρέα της Υόρκης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments