Αθλητισμός

Νίκος Παππάς Γαλατασαράι: Διαπραγματεύσεις του Έλληνα γκαρντ με την τουρκική ομάδα

Νίκος Παππάς Γαλατασαράι: Διαπραγματεύσεις του Έλληνα γκαρντ με την τουρκική ομάδα
Νίκος Παππάς Γαλατασαράι: Ο πρώην «πράσινος» γκαρντ συζητάει με την τουρκική ομάδα να μετακομίσει στη γειτονική χώρα για χάρη της.

Ο Νίκος Παππάς ήταν από τους πιο αγαπημένους παίκτες της εξέδρας του μπασκετικού Παναθηναϊκού μέχρι την πρόσφατη αποχώρησή του από την ομάδα μετά την απόφαση του Γιώργου Βόβορα. Τώρα ο διεθνής γκαρντ ψάχνει την επόμενη μπασκετική του στέγη με τη Γαλατασαράι να τον έχει στο στόχαστρό της.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του σάιτ olaprasina1908.gr, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις. Η ιστοσελίδα αναφέρει: «ο Έλληνας γκαρντ βρίσκεται σε αναζήτηση νέας μπασκετικής στέγης και σύμφωνα με πληροφορίες του «Όλα Πράσινα» από την Τουρκία, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Γαλατασαράι.

Προ ημερών, η ομάδα του Ερτουγκρούλ Ερντογάν ανακοίνωσε την απόκτηση του εκρηκτικού Άλεξ Χάμιλτον και ενδεχόμενη μεταγραφή του Παππά προσδοκάται ότι θα δώσει επιπλέον ενέργεια στην περιφερειακή γραμμή των Τούρκων. Ακόμα δεν υπάρχει κάτι τελεσίδικο, αφού παράλληλα με τις επαφές του ατζέντη του πρώην «πράσινου» με την Γαλατασαράι, ο Παππάς έχει ανοιχτά τα μάτια του στην αγορά, ωστόσο δεν αποκλείεται η νέα σεζόν να τον βρει στη γειτονική χώρα για λογαριασμό της «Τσιμ Μπομ».

Ο Νίκος Παππάς δέθηκε και αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, ωστόσο, όπως αναφέρει το ίδιο σάιτ, η ατυχία και διάφοροι άλλοι παράγοντες στέρησαν από τον 30χρονο αθλητή και αγαπημένο παιδί της «πράσινης» κερκίδας τη συνέχιση της συνεργασίας του με τον «εξάστερο».

Τι εκκρεμότητες έχει ο Παναθηναϊκός

Στον Παναθηναϊκό εκκρεμούν οι προσθήκες του βασικού πλέι μέικερ και του πάουερ φόργουορντ. Για την πρώτη θέση, ο μεγάλος στόχος είναι ο Νίκολας Λαπροβίτολα. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sport FM, oι «πράσινοι» έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία μαζί του αλλά η υπόθεση μόνο απλή δεν είναι. Η Ρεάλ εξακολουθεί να τον δεσμεύει με συμβόλαιο, δεν δείχνει πρόθυμη να τον αποζημιώσει μερικώς, ενώ δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο αν δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν. Ο Πάμπλο Λάσο δεν έμεινε ικανοποιημένος από τον Αργεντινό, ωστόσο με την αποχώρηση του Φακούντο Καμπάτσο για το ΝΒΑ να είναι εξαιρετικά πιθανή και την ένδεια πλέι μέικερ που υπάρχει στην αγορά, δεν είναι τίποτα 100% σίγουρο.

Οι πιθανοί συνδυασμοί για τον πάουερ φόργουορντ

Για τη θέση του πάουερ φόργουορντ, ο Παναθηναϊκός εξετάζει διάφορες λύσεις αλλά χωρίς ιδιαίτερη βιασύνη. Οι «πράσινοι» κινούνται με τη λογική του μίνιμουμ ισοσκελισμένου μπάτζετ, αλλά αν ξεφορτωθούν το συμβόλαιο του Τζίμερ Φριντέτ ή αν προκύψουν έξτρα έσοδα (από χορηγούς ή ακόμη και εισιτήρια) μπορεί τα διαθέσιμα χρήματα να είναι περισσότερα. Η περίπτωση του Γκρεγκ Γουίτινγκτον έχει εγκαταλειφθεί, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, αλλά όσο ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ δεν βρίσκει το συμβόλαιο που ψάχνει στην αγορά, όλα είναι ανοιχτά. Αρχική πρόθεση των «πράσινων» ήταν να αποκτηθεί ένας παίκτης που θα μπορεί να παίζει και στο «3», ωστόσο δεν αποκλείεται μετά την σχεδόν σίγουρη απόκτηση του Σαντ-Ρος (που μπορεί να καλύψει τη θέση μαζί με τον Ιωάννη Παπαπέτρου και την προσθήκη του Λεωνίδα Κασελάκη) ίσως αναζητηθεί ένα κλασικό «4άρι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments