Αθλητισμός

Super League βαθμολογία: Και επίσημα πρωταθλητής ο Ολυμπιακός – Η τελική κατάταξη του πρωταθλήματος

Super League βαθμολογία: Και επίσημα πρωταθλητής ο Ολυμπιακός – Η τελική κατάταξη του πρωταθλήματος
Super League βαθμολογία: Στην κορυφή της Super League επέστρεψε ο Ολυμπιακός σηκώνοντας την κούπα. Δεύτερος ο ΠΑΟΚ και τρίτη η ΑΕΚ.

Φινάλε στο πρωτάθλημα της Super League, ύστερα από μια δύσκολη σεζόν, που όλοι θα θυμόμαστε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε με διαφορά 18 βαθμών τον 45ο τίτλο και επέστρεψε στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά από ένα διάλειμμα δύο ετών. Οι Πειραιώτες έκαναν ιδανικό φινάλε με νίκη 3-0 επί της ΑΕΚ, η οποία και έμεινε στην 3η θέση της βαθμολογίας, αφού αποφάσισε να μην κάνει ένσταση κατά του ΠΑΟΚ για τα ληγμένα Δελτία Υγείας των παικτών.

Σκόρερ της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς ήταν οι Βαλμπουενά (10΄), Ραντζέλοβιτς (21΄) και Καμαρά (73΄).

Ο “Δικέφαλος του Βορρά” με τον τρόπο αυτό έμεινε στη 2η θέση που δίνει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν ήρθε ισόπαλος (0-0) φιλοξενώντας τον Άρη στην Τούμπα, σε ένα ντέρμπι που δεν θύμιζε τίποτα από το παρελθόν. Οι δύο ομάδες δεν είχαν πάθος, από την αναμέτρηση απουσίαζαν οι πολλές φάσεις και γενικότερα οι παίκτες φαινόταν πως είχαν το μυαλό τους στις διακοπές παρά στον αγωνιστικό χώρο.

Στα προκριματικά του Europa League θα βρεθεί η Ένωση, όπως και ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί μπορεί να ηττήθηκαν από τον Παναθηναϊκό, στο “αντίο” του Γιώργου Δώνη, με 3-2 και να έμειναν 6οι στη βαθμολογία, εκμεταλλεύτηκαν όμως την τιμωρία του “τριφυλλιού”, που δεν του επιτρέπει ακόμη να παρουσιαστεί στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Τα αποτελέσματα στην τελευταία αγωνιστική:

  • Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 3-2
  • Ολυμπιακός – ΑΕΚ 3-0
  • ΠΑΟΚ – Άρης 0-0

Η τελική βαθμολογία στη Super League:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments