Lifestyle

Κριστίν Τέιγκεν: Θεωρία συνωμοσίας η σύνδεσή μου με τον Έπσταϊν

Κριστίν Τέιγκεν: Θεωρία συνωμοσίας η σύνδεσή μου με τον Έπσταϊν
Κριστίν Τέιγκεν: Αυτός είναι ο λόγος που έχει αποκλείσει ένα εκατομμύριο άτομα στο Twitter.

Έντονη είναι η φημολογία ότι η Κριστίν Τέιγκεν εμπλέκεται με τον καταδικασμένο παιδόφιλο Τζέφρι Έπσταϊν.

Το γνωστό μοντέλο μάλιστα, δήλωσε πως έχει αποκλείσει ένα εκατομμύριο άτομα στο Twitter. Και αυτό μπορεί να φαίνεται υπερβολικό όταν το ακούει κανείς για πρώτη φορά, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Από τον περασμένο Οκτώβριο, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ η Κριστίν, η οποία έχει 13,1 εκατομμύρια ακολούθους στο Twitter, έχει συνδεθεί με το σκάνδαλο Έπσταϊν.

Όμως, αν και δεν υπάρχουν αποδείξεις για την πιθανή εμπλοκή της, οι διάφοροι θεωρητικοί συνωμοσίας συνεχίζουν. Μάλιστα, η κατάσταση έχει ξεφύγει με το μοντέλο να δηλώνει ότι «ανησυχεί για την οικογένειά της». «Έχω μπλοκάρει πάνω από ένα εκατομμύριο ανθρώπους. Επαναλαμβάνω, ένα εκατομμύριο ανθρώπους μέχρι σήμερα και εξακολουθώ να πλημμυρίζομαι από άρρωστους ψυχοπαθείς», έγραψε στο Twitter.

«Λοιπόν, παρακαλώ, αφήστε με, απλώς αγνόησέ τους, είναι τρολ. Εν πάση περιπτώσει, θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να τους σταματήσω από τη διασκέδασή τους». Να σημειωθεί πως το μοντέλο και τηλεοπτική προσωπικότητα, που είναι παντρεμένη με τον μουσικό Τζον Λέτζεντ, έχει τακτικά συνδεθεί σε tweets με τον Έπσταϊν, καθώς διάφοροι ισχυρίζονται ότι πέταξε με το ιδιωτικό αεροπλάνο του, το οποίο ονομάστηκε «The Lolita Express».

Το σκάνδαλο Έπσταϊν

Νεκρός στο κελί του εντοπίστηκε ο 66χρονος δισεκατομμυριούχος Τζέφρι Έπσταϊν, ο οποίος βρισκόταν αντιμέτωπος με κατηγορίες για βιασμό και trafficking ανηλίκων. Ο θάνατός του έρχεται μόλις λίγες ημέρες  αφότου δημοσιοποιήθηκαν έγγραφα που δείχνουν το μέγεθος της κακοποίησης που είχαν υποστεί νέες γυναίκες στα σπίτια του στο Παλμ Μπιτς, τη Νέα Υόρκη και τις Αμερικανικές Παρθένες Νήσους.

Συγκεκριμένα, στις 8 Ιουλίου του 2019 απαγγέλθηκαν εναντίον του κατηγορίες για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων και σύσταση και συμμορία για την σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων, δύο κατηγορίες που επισύρουν ποινές 45 ετών κάθειρξης συνολικά. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, o χρηματιστής έφερνε ανήλικα κορίτσια, ορισμένα 14 ετών, στις κατοικίες του στο Μανχάταν και το Παλμ Μπιτς, τουλάχιστον ανάμεσα στο 2002 και το 2005, «για να επιδοθεί σε σεξουαλικές πράξεις μαζί τους, έπειτα από τις οποίες τους έδινε εκατοντάδες δολάρια μετρητά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments