Video

Άγριες Μέλισσες: Αυτός είναι ο εισαγγελέας στη δίκη της Ελένης [vid]

Άγριες Μέλισσες: Αυτός είναι ο εισαγγελέας στη δίκη της Ελένης [vid]
Άγριες Μέλισσες: Στον νέο κύκλο η Ελένη όπως έχει γίνει γνωστό θα περάσει από δίκη. Δείτε ποιος θα είναι ο εισαγγελέας.

Οι Άγριες Μέλισσες έκαναν φινάλε για φέτος και όλοι προσπαθούν να μάθουν τι θα γίνει στον νέο κύκλο. Τα spoiler δίνουν και παίρνουν για τις εξελίξεις και τις νέες εισόδους στη σειρά. Μία από αυτές αφορά τον εισαγγελέα που θα έχει να αντιμετωπίσει η Ελένη στην δίκη που την περιμένει.

Τον σκληρό εισαγγελέα θα ενσαρκώσει ο Συμεών Τσακίρης σύμφωνα με δημοσίευμα του «TV Έθνος» και το ρεπορτάζ της Φωφώς Μπόνιου. Ο ηθοποιός έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τη σεναριογράφο των «Άγριων Μελισσών», Μελίνα Τσαμπάνη στην ταινία «Κάτω από το σεντόνι».

Ο Συμεών Τσακίρης το 2002 αποφοίτησε από το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ, συνεχίζοντας τη δημοσιογραφική παράδοση από την πλευρά του πατέρα του, Φίλιππου Τσακίρη. Εργάστηκε σε εφημερίδες και Μέσα της Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα συμμετείχε και σε θεατρικές ομάδες του πανεπιστημίου. Εκεί γεννήθηκε η αγάπη για το θέατρο, την οποία κυνήγησε μπαίνοντας στη Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Τελικά η υποκριτική υπερίσχυσε της δημοσιογραφίας και ο Συμεών Τσακίρης άρχισε να κάνει τα πρώτα του βήματα.

Η πλούσια σταδιοδρομία του ηθοποιού

Εργάστηκε ως ηθοποιός, χορευτής και performer, ενώ το 2005 αποφάσισε να κατέβει στην Αθήνα. Το βιογραφικό του είναι γεμάτο από θεατρικά έργα αλλά και κινηματογραφικές παραγωγές. Έχει παίξει σε 27 θεατρικές παραστάσεις, συνεργάστηκε σε επτά παραγωγές χοροθεάτρου (εκ των οποίων οι τέσσερις με τον Δημήτρη Παπαϊωάννου) και είπε «ναι» σε είκοσι κινηματογραφικές παραγωγές.

Η συμμετοχή στην ταινία του Γαβρά

Το «Ενήλικοι στην αίθουσα» του Κώστα Γαβρά ήταν η πιο πρόσφατη ταινία όπου συμμετείχε και στην οποία υποδύθηκε τον δημοσιογράφο. Ο Συμεών Τσακίρης έχει παίξει και στην τηλεόραση, σε μικρούς ή γκεστ ρόλους. Τον είδαμε συνολικά σε επτά σειρές, όπως, μεταξύ άλλων, στα «Μαύρα μεσάνυχτα», στις «Επτά θανάσιμες πεθερές» και στο «Φεύγα».

Παράλληλα με το θέατρο, ο Θεσσαλονικιός ηθοποιός δεν δίστασε να δοκιμαστεί και σε έναν άλλο χώρο, αυτόν των διαφημίσεων, συμμετέχοντας σε πέντε σποτ, ενώ ήταν το κεντρικό πρόσωπο σε καμπάνια του υπουργείου Υγείας κατά του καπνίσματος. Τον περασμένο χειμώνα απέσπασε εξαιρετικές κριτικές ως στρατιώτης «Βόιτσεκ» σε μια καλοδουλεμένη και δύσκολη ερμηνεία, ενώ τον είδαμε και στο Netflix, στην κορεατική σειρά «Chocolate».

«Κάτω από το σεντόνι»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments