Video

Στέφανος Τσιτσιπάς Μύκονος: Νομίζω είμαι ερωτευμένος με την Ελλάδα

Στέφανος Τσιτσιπάς Μύκονος: Νομίζω είμαι ερωτευμένος με την Ελλάδα
Στέφανος Τσιτσιπάς Μύκονος: Ο Έλληνας τενίστας επέλεξε το νησί των ανέμων προκειμένου να «φορτίσει» τις μπαταρίες του.

Σε ελληνικό νησί και πιο συγκεκριμένα, στη Μύκονο είναι ο Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης μετά από μια απαιτητική σεζόν.

«Νομίζω είμαι ερωτευμένος με την Ελλάδα»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απολαμβάνει κάθε λεπτό από τις διακοπές του στο νησί των ανέμων, μαζί με δικούς του ανθρώπους όπως τον μικρότερο αδερφό του Πέτρο και φίλους τους. Όπως έγραψε και στον λογαριασμό του στο Τwitter μάλιστα, «νομίζω είμαι ερωτευμένος με την Ελλάδα».

Το βράδυ της Παρασκευής, ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής βρέθηκε για φαγητό σε μαγαζί όπου διασκέδασε μαζί με την παρέα του, στους ρυθμούς της κουβανέζικης live μουσικής. «Xόρεψε, ενθουσιάστηκε, πήρε το μικρόφωνο και ξεσήκωσε όλους», περιγράφει πηγή στο protothema. «Μάλιστα, ήταν αρκετά διαχυτικός, σε τρυφερά τετ-α-τετ με τη νεαρή που καθόταν πλάι του στο τραπέζι», καταλήγει το ίδιο πρόσωπο.

Είναι φιλοξενούμενος σε βίλα μαζί με τη σύντροφό του

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το protothema, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος είναι ο πρώτος Έλληνας που έχει μπει στους 100 καλύτερους τενίστες και ο πρώτος- και μέχρι σήμερα ο μοναδικός- που κατέκτησε τίτλο Γκραν Σλαμ της περιόδου Open στην κατηγορία εφήβων (Junior), βρίσκεται στη Μύκονο ως φιλοξενούμενος σε βίλα μαζί με τη σύντροφό του, Χριστίνα ενώ μαζί τους βρίσκονται και φιλικά τους πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και ο επιχειρηματίας, Κώστας Μαστοράκης.

Η παρέα του διάσημου τενίστα επισκέφτηκε γνωστό παραθαλάσσιο εστιατόριο, όπου ευχαριστήθηκε την περίφημη αστακομακαρονάδα και άλλους εκλεκτούς θαλασσινούς μεζέδες, την ώρα που ο κορυφαίος τενίστας έχει προγραμματίσει να μείνει στη Μύκονο μέχρι και την ερχόμενη Τετάρτη.

Συναντήθηκε και με τον δήμαρχο της Μυκόνου

Επίσης, ο 6ος στην παγκόσμια κατάταξη στο τένις, Στέφανος Τσιτσιπας, συναντήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (17 Ιουλίου) με τον δήμαρχο του νησιού Κωνσταντίνο Κουκά. Οι δύο τους συζήτησαν για τη δυσκολία του πρωταθλητισμού, για τη σημασία της επιμονής και της σκληρής προσπάθειας, για την πρόκληση της συνεχούς βελτίωσης εάν θέλεις να μείνεις στην κορυφή, ενώ μίλησαν και για τη Μύκονο, που κάνει και αυτή το δικό της «πρωταθλητισμό» τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments