Αθλητισμός

Αλ-Τάαμαρι Ολυμπιακός: Κοντά στους «ερυθρόλευκους» ο Ιορδανός

Αλ-Τάαμαρι Ολυμπιακός: Κοντά στους «ερυθρόλευκους» ο Ιορδανός
Αλ-Τάαμαρι Ολυμπιακός: Πλησιάζει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο εξτρέμ του ΑΠΟΕΛ.

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι να δώσουν τα χέρια Ολυμπιακός και Μούσα Αλ-Τάαμαρι. Συγκεκριμένα, πληροφορίες από την Κύπρο αναφέρουν πως ο Ιορδανός εξτρέμ του ΑΠΟΕΛ φαίνεται να είναι πολύ κοντά στους Πειραιώτες και σύντομα θα ξεμπερδέψει η κατάσταση με την ομάδα του. Ωστόσο, από τους «ερυθρόλευκους» δεν προκύπτει το παραμικρό, όπως άλλωστε συμβαίνει και για άλλα μεταγραφικά θέματα του συλλόγου που βρίσκονται ακόμα είτε σε πρώιμο στάδιο, είτε σε φάση διαπραγματεύσεων.

Σημειώνεται ότι ο Αλ-Τάαμαρι τη φετινή σεζόν είχε 34 συμμετοχές με τη φανέλα της κυπριακής ομάδας, με την οποία πέτυχε 3 γκολ και 9 ασίστ σε 2.529 αγωνιστικά λεπτά.

Ο Αλ-Τάαμαρι είναι 23 ετών και παίζει κυρίως στα άκρα. Ως επί το πλείστον είναι δεξιός ακραίος αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στον άξονα. Πήγε στη Μεγαλόνησο το καλοκαίρι του 2018 και το συμβόλαιό του λήγει το 2021. Ο 23χρονος άσος θεωρείται πολύ μεγάλο ταλέντο και στην Κύπρο έχουν μόνο καλά λόγια να πουν για εκείνον. Θα μετακομίσει άραγε στον Πειραιά; Οι «γαλαζοκίτρινοι» που είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις του τού προσφέρουν αύξηση από τα 180 στα 250 χιλιάδες ευρώ για να τον “δέσουν” μέχρι το 2022. Όπως γίνεται αντιληπτό, αν ο Αλ-Τάμαρι δεν ανανεώσει για έναν επιπλέον χρόνο, ο ΑΠΟΕΛ δεν θα είναι σε ισχυρή διαπραγματευτική θέση στην πρόταση από τον Ολυμπιακό, εφόσον αυτή ισχύει.

Υπενθυμίζεται, πως δημοσιεύματα από την Κύπρο τις προηγούμενες ημέρες είχαν αναφερθεί ξανά στο θέμα κάνοντας λόγο για οριστική συμφωνία. Συγκεκριμένα, ανέφεραν πως ο Μούσα Αλ-Τάαμαρι τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό με τους Πειραιώτες να προσφέρουν 1,5 εκατομμύριο ευρώ στον ΑΠΟΕΛ. Μάλιστα σημείωναν πως ο παίκτης φέρεται να έχει συμφωνήσει στο να υπογράψει «σπαστό» πενταετές (3+2 χρόνια) συμβόλαιο.

Πάντως ο ίδιος σε δηλώσεις που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του στις αρχές Ιουλίου αποκάλυψε πως υπάρχει γι’ αυτόν ενδιαφέρον από ομάδες της Ιταλίας και της Ισπανίας. Ο ποδοσφαιριστής την ίδια στιγμή διέψευσε ότι έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ. Τόνισε επίσης ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το ποια θα είναι η επιλογή του, η οποία, όπως ξεκαθάρισε, θα παρθεί τις επόμενες εβδομάδες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments