Αθλητισμός

Φερέιρα ΠΑΟΚ: Αμφίβολη η παραμονή του

Φερέιρα ΠΑΟΚ: Αμφίβολη η παραμονή του
Φερέιρα ΠΑΟΚ: Τίποτα δεν είναι σίγουρο σχετικά με το μέλλον του Αμπέλ Φερέιρα στον «δικέφαλο του βορρά».

Αμφίβολη παραμένει η παραμονή του Αμπέλ Φερέιρα στον ΠΑΟΚ παρά την αισιοδοξία του ίδιου. Την Κυριακή το βράδυ, μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον Άρη (0-0) στην Τούμπα, ο Πορτογάλος τεχνικός στις δηλώσεις του άφησε να εννοηθεί πως θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στη Θεσσαλονίκη. Είναι όμως τα πράγματα έτσι;

Σύμφωνα με τον ΣΠΟΡ FM 94,6 η αλήθεια δεν είναι όπως την παρουσίασε ο 42χρονος προπονητής.

Στον «δικέφαλο του βορρά» φαίνεται πως είναι προβληματισμένοι και θεωρούν πως σύντομα η ομάδα πρέπει να συγκεντρωθεί εκ νέου, ώστε να μπορέσει να προετοιμαστεί για την επόμενη χρονιά και φυσικά για τα προκριματικά του Champions League. Από την άλλη, ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ , Όλαφ Ρέμπε, διαφωνεί και παρουσιάζεται να θεωρεί πως είναι δύσκολο να κάνει η ομάδα το restart με άλλο πρόσωπο σημειώνοντας έτσι πως θα ήταν καλό να μείνει ο Φερέιρα. Υπενθυμίζεται πως η προετοιμασία του ΠΑΟΚ αναμένεται να ξεκινήσει στις 30 Ιουλίου, αφού στις 25-26 Αυγούστου είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ακολουθούν όσα είπε ο Πορτογάλος μετά την αναμέτρηση με τον Άρη, μέσα από τα οποία φαίνεται πως έχει σχέδια για τους “ασπρόμαυρους”:

«Θέλουμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα για το τώρα και το μέλλον. Μίλησα με τον νέο αθλητικό διευθυντή, η ομάδα γνωρίζει τις ελλείψεις και πού χρειάζεται ενίσχυση», ανέφερε αρχικά ο 42χρονος προπονητής και πρόσθεσε: «Καταλήξαμε και υπάρχει μία συμφωνία. Ήρθαν για να κατακτήσω τίτλους, ξέρω την αξία μου και τη δυναμική του συλλόγου. Η απόφαση και της διοίκησης είναι να μείνω για να κατακτήσουμε τίτλους και πρέπει να δουλέψουμε σε αυτή την κατεύθυνση. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε». Τέλος, όπως είπε και ο Πορτογάλος, ο ίδιος και η διοίκηση με τον Όλαφ Ρέμπε καλούνται να καταστρώσουν τα πλάνα τους για την επόμενη σεζόν, με την ομάδα να μαθαίνει στις 10 Αυγούστου τον αντίπαλο που θα βρεθεί στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments