Αθλητισμός

Λαπροβίτολα Παναθηναϊκός: Η «Marca» θεωρεί σίγουρη τη φυγή του από τη Ρεάλ

Λαπροβίτολα Παναθηναϊκός: Η «Marca» θεωρεί σίγουρη τη φυγή του από τη Ρεάλ
Λαπροβίτολα Παναθηναϊκός: Σε σίριαλ έχει εξελιχθεί η υπόθεση του Αργεντινού γκαρντ.

Σε μεταγραφικό σίριαλ πολλών επεισοδίων έχει εξελιχθεί η υπόθεση του Νίκολας Λαπροβίτολα. Όλοι στον Παναθηναϊκό περιμένουν την είδηση ότι η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης θα αφήσει ελεύθερο τον παίκτη να επιλέξει που θα αγωνίζεται με τη νέα σεζόν, ένα δημοσίευμα της «Marca» έρχεται να επιβεβαιώσει ότι ο παίκτης από την Αργεντινή δεν θα φοράει του χρόνου τη λευκή φανέλα.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευμα της έγκυρης ισπανικής εφημερίδας, θεωρεί βέβαιη την αποχώρηση του Αργεντινού γκαρντ. Με αφορμή την απόκτηση του Αλμπέρτο Αμπάλντε από την Βαλένθια, η οποία στοίχισε αρκετά χρήματα, η «Marca» θέτει σε σύγκριση το ποσό που δαπανήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον νεαρό φόργουορντ, με τα χρήματα τα οποία θα είχε να πάρει ο Νίκολας Λαπροβίτολα την επόμενη σεζόν, αν συνέχιζε στη «Βασίλισσα».

Αναλυτικά, στην ιστοσελίδα της ισπανικής εφημερίδας αναφέρεται ότι «επιπλέον, λόγω του νεαρού της ηλικίας του (24 ετών), ο Αμπάλντε ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και η Ρεάλ θα είναι σε θέση να αποσβέσει την μεγάλη δαπάνη γι’ αυτόν. Αν και θα πρέπει να προσαρμόσει τον προϋπολογισμό του, δεδομένου ότι θα λάβει περίπου 1.5 εκατομμύριο ευρώ ανά σεζόν από τη Μαδρίτη, προσθέτοντας φόρους, θα ήταν σχεδόν διπλάσιο. Ο Λαπροβίτολα, ο οποίος δεν θα συνεχίσει, κέρδιζε 1 εκατομμύριο. Ανάλογα με την απόδοση που προσφέρει τα επόμενα χρόνια, θα μπορούσε να είναι κερδοφόρος, ακόμη και αν έχει πληρώσει τη ρήτρα 2.2 εκατομμυρίων».

Ποιος κοντράρει τον Παναθηναϊκό

Σύμφωνα με άλλο ισπανικό δημοσίευμα στο περιοδικό «Gigantes», ενδιαφέρον για τον Λαπροβίτολα έχουν εκδηλώσει η πρώην ομάδα του Μπανταλόνα, αλλά και η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης του Τσάβι Πασκουάλ. O 29χρονος άσος μέτρησε 5 πόντους, 3 ασίστ και 1,4 ριμπάουντ ανά ματς φέτος στην Euroleague.

Ο Λαπροβίτολα είναι ένα από τα κομμάτια του παζλ που λείπουν στον μπασκετικό Παναθηναϊκό, μετά τις καλές κινήσεις που έκανε με τους Χάουαρντ Σαντ – Ρος και Ζακ Όγκαστ, καθώς τον θέλει για πλέι μέικερ. Μαζί με τη θέση του πάουερ φόργουορντ είναι τα δύο σημεία που προσπαθούν να βρουν λύση οι «πράσινοι» του Γιώργου Βόβορα, ο οποίος έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον γκαρντ από την Αργεντινή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments