Αθλητισμός

Λαπροβίτολα: Ανταγωνιστές έχει ο Παναθηναϊκός για την απόκτηση του παίκτη της Ρεάλ

Λαπροβίτολα: Ανταγωνιστές έχει ο Παναθηναϊκός για την απόκτηση του παίκτη της Ρεάλ
Λαπροβίτολα: Τον θέλει ο Παναθηναϊκός αλλά δεν είναι ο μόνος. Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα τον 29χρονο άσο διεκδικεί και η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κλείσει τον Νίκολας Λαπροβίτολα που σύμφωνα με πληροφορίες του newpao.gr έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά, αλλά και άλλοι «μνηστήρες» διεκδικούν τον 29χρονο άσο. Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα στο περιοδικό «Gigantes», ενδιαφέρον για τον Λαπροβίτολα έχουν εκδηλώσει η πρώην ομάδα του Μπανταλόνα, αλλά και η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης του Τσάβι Πασκουάλ. O 29χρονος άσος μέτρησε 5 πόντους, 3 ασίστ και 1,4 ριμπάουντ ανά ματς φέτος στην Euroleague.

Ο Λαπροβίτολα είναι ένα από τα κομμάτια του παζλ που λείπουν στον μπασκετικό Παναθηναϊκό, μετά τις καλές κινήσεις που έκανε με τους  Σαντ Ρος και του Όγκαστ, καθώς τον θέλει για πλέι μέικερ. Μαζί με τη θέση του πάουερ φόργουορντ είναι τα δύο σημεία που προσπαθούν να βρουν λύση οι «Πράσινοι»

Όσον αφορά τον Λαπροβίτολα, η Ρεάλ που εξακολουθεί να τον δεσμεύει με συμβόλαιο, δεν δείχνει πρόθυμη να τον αποζημιώσει μερικώς, ενώ δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο αν δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν. Ο Πάμπλο Λάσο δεν έμεινε ικανοποιημένος από τον Αργεντινό, ωστόσο με την αποχώρηση του Φακούντο Καμπάτσο για το ΝΒΑ εξαιρετικά πιθανή και την ένδεια πλέι μέικερ που υπάρχει στην αγορά, δεν είναι τίποτα 100% σίγουρο.

Οι πιθανοί συνδυασμοί για τον πάουερ φόργουορντ

Για τη θέση του πάουερ φόργουορντ, ο Παναθηναϊκός εξετάζει διάφορες λύσεις αλλά χωρίς ιδιαίτερη βιασύνη. Οι «πράσινοι» κινούνται με τη λογική του μίνιμουμ ισοσκελισμένου μπάτζετ, αλλά αν ξεφορτωθούν το συμβόλαιο του Τζίμερ Φρεντέτ ή αν προκύψουν έξτρα έσοδα (από χορηγούς ή ακόμη και εισιτήρια) μπορεί τα διαθέσιμα χρήματα να είναι περισσότερα. Η περίπτωση του Γκρεγκ Γουίτινγκτον έχει εγκαταλειφθεί σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, αλλά όσο ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ δεν βρίσκει το συμβόλαιο που ψάχνει στην αγορά, όλα είναι ανοιχτά. Αρχική πρόθεση των «πράσινων» ήταν να αποκτηθεί ένας παίκτης που θα μπορεί να παίζει και στο «3», ωστόσο δεν αποκλείεται μετά την απόκτηση του Σαντ-Ρος (που μπορεί να καλύψει τη θέση μαζί με τον Ιωάννη Παπαπέτρου και την προσθήκη του Λεωνίδα Κασελάκη) ίσως αναζητηθεί ένα κλασικό «4άρι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments