Αθλητισμός

Αντετοκούμπο: «Να γίνω MVP δεν είναι το κύριο μέλημά μου – Στόχος μου το πρωτάθλημα»

Αντετοκούμπο: «Να γίνω MVP δεν είναι το κύριο μέλημά μου – Στόχος μου το πρωτάθλημα»
Αντετοκούμπο: Ο παίκτης του NBA παραδέχτηκε ότι διέδωσε παραπλανητικές πληροφορίες σε σχέση με την προπόνησή του κατά την διάρκεια της καραντίνας προκειμένου να μπερδέψει τους αντιπάλους τους. Ανέφερε επίσης ότι στόχος του δεν είναι το βραβείο MVP αλλά το πρωτάθλημα.

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο αποκάλυψε τι πραγματικά έκανε στην διάρκεια της καραντίνας. Την περίοδο εκείνη ο Γιάννης είχε δηλώσει ότι δεν είχε πρόσβαση σε μπασκέτα, κάτι που όπως παραδέχτηκε ήταν ψέμα. Μετά την προπόνηση της Τρίτης στο Ορλάντο της Φλόριντα αποκάλυψε ότι διέδωσε ο ίδιος αυτήν την ψεύτικη πληροφορία προκειμένου να παραπλανήσει τους αντιπάλους του.

«Όποιος εκεί έξω πίστευε ότι δεν είχα πρόσβαση σε γυμναστήριο, δεν με ξέρει καν», δήλωσε ο Αντετοκούνμπο και συνέχισε: «Το είπα για να προσπαθήσω να αποκτήσω ένα αβαντάζ σε σχέση με τους ανταγωνιστές μου».

Τον Απρίλιο, ο 25χρονος είπε, «Δεν έχω πρόσβαση σε στεφάνι. Πολλοί παίκτες του NBA έχουν ένα γήπεδο στο σπίτι τους ή κάτι τέτοιο, εγώ κάνω διάδρομο και βάρη αλλά δεν παίζω μπάσκετ».

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο που αναδείχθηκε MVP της περυσινής σεζόν, είναι και φέτος το μεγάλο φαβορί για το βραβείο. Η ψηφοφορία για τα βραβεία έχει λάβει υπόψη της μόνο το κομμάτι της σεζόν πριν την αναστολή των παιχνιδιών του ΝΒΑ λόγω της επιδημίας COVID-19.

Όσον αφορά στην ψηφοφορία για τον MVP, ο Αντετοκούνμπο είπε την Τρίτη:

«Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, πραγματικά δεν το έχω σκεφτεί. Το είδα πριν από δύο ημέρες, ότι τελείωσε. Προσπάθησα να μην επικεντρωθώ στις κουβέντες για τον MVP, ποιος είναι ο MVP και όλα αυτά».

Ενώ πρόσθεσε: «Στόχος μου είναι να γίνομαι καλύτερος κάθε μέρα για να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει παιχνίδια και ότι είναι να συμβεί θα συμβεί. Αυτό συνέβη πέρυσι. Ήμουν συγκεντρωμένος στην ομάδα και στις νίκες και αναδείχθηκα MVP. Αυτό ήταν ο κύριος στόχος μου. Τώρα, ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι εκεί έξω θα μιλάνε για τον επόμενο MVP, αλλά αυτό δεν είναι αυτήν τη στιγμή στο κέντρο του ενδιαφέροντός μου.

Ο κύριος στόχος μου είναι να βελτιωθώ, να κερδίσω παιχνίδια, να βοηθήσω την ομάδα μου να παίξει καλό μπάσκετ και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Την τελευταία φορά που το καταφέραμε ήταν το ’71, οπότε αυτός είναι ο κύριος στόχος μου τώρα».

Ο Αντετοκούνμπο έχει κατά μέσο όρο 29,6 πόντους και 13,7 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, που αποτελούν ρεκόρ καριέρας ενώ μοιράζει και 5,8 ασίστ ανά αγώνα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments