Αθλητισμός

Ολυμπιακός Γκραντέλ: Οι Γάλλοι μιλούν για συμφωνία

Ολυμπιακός Γκραντέλ: Οι Γάλλοι μιλούν για συμφωνία
Ολυμπιακός Γκραντέλ: Οι Γάλλοι στέλνουν τον Ιβοριανό εξτρέμ στους «ερυθρόλευκους» αφού μιλούν ήδη για συμφωνία.

Είναι ένα από τα μεταγραφικά σίριαλ του φετινού καλοκαιριού. Για ποιον ο λόγος; Μα, για τον Μαξ Γκραντέλ, τον Ιβοριανό εξτρέμ που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό. Το τελευταίο διάστημα το όνομά του βρίσκεται καθημερινά σε περίοπτη θέση όσον αφορά στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Το σάιτ gavros.gr θυμίζει ότι βγήκε ο πρόεδρος της Τουλούζ και επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του ότι ο Ιβοριανός εξτρέμ θα αποχωρήσει από τη γαλλική ομάδα. Μετά από αυτό, η γαλλική ιστοσελίδα «Onze» υποστηρίζει ότι οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν σε συμφωνία με τον Αφρικανό μεσοεπιθετικό. Παράλληλα, αναφέρεται ότι οι απολαβές του 32χρονου άσου θα ανέρχονται στο 1 εκατομμύριο ευρώ. Να σημειώσουμε ότι, όσον αφορά τη φετινή σεζόν, ο Γκραντέλ πραγματοποίησε 22 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 4 γκολ και 3 ασίστ.

Δείτε βίντεο με τον Γκραντέλ

Τι θα γίνει με Σεμέντο;

Να σημειώσουμε ότι δεν υπάρχουν αναφορές μόνο για παίκτες που έρχονται στον Ολυμπιακό, αλλά και για ποδοσφαιριστές που φαίνεται ότι θα φύγουν. Όπως έγινε γνωστό χθες την επιστροφή του Ρούμπεν Σεμέντο στην Πορτογαλία επιζητούν οι Πόρτο και Μπενφίκα. Οι δύο μεγάλες ομάδες του πορτογαλικού ποδοσφαίρου έχουν βάλει ως στόχο τους τον σέντερ μπακ του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο κεντρικός αμυντικός κοστολογείται από τον Ολυμπιακό κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα, η ομάδα του Πειραιά φαίνεται να τον έχει βάλει στην transfer list της.

Σύμφωνα με tweet του δημοσιογράφου Αντώνη Οικονομίδη, η Μπενφίκα, με τη σύμφωνη γνώμη του νέου της τεχνικού Ζόρζε Ζεσούς, εξέφρασε ήδη το ενδιαφέρον της για τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό, με τον Ολυμπιακό να συζητά μαζί της σε ένα ποσό που κυμαίνεται περίπου στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τον πορτογαλικό τηλεοπτικό σταθμό Tvi24, στο κόλπο της απόκτησης του Σεμέντο βρίσκεται και η Πόρτο, που φέρεται να προσφέρει 7 εκατομμύρια ευρώ στους ερυθρόλευκους. Ο Σεμέντο, που αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ήταν φέτος από τους βασικούς συντελεστές της πορείας του Ολυμπιακού (44 ματς και 5 γκολ), το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2023, όμως κατά καιρούς έχει εκφράσει την επιθυμία του να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments