Lifestyle

Λένα Δροσάκη Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Έγιναν γονείς και αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του γιου τους

Λένα Δροσάκη Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Έγιναν γονείς και αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του γιου τους
Λένα Δροσάκη Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Τον γιο τους υποδέχτηκαν οι δύο ηθοποιοί, οι οποίοι δηλώνουν τρισευτυχισμένοι.

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, αφού η Λένα Δροσάκη έφερε στη ζωή τον καρπό του έρωτά τους την Τετάρτη 22 Ιουλίου.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ήδη πόσταρε την πρώτη φωτογραφία με τον γιο του στον επίσημο και προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. «Καλώς όρισες αγόρι μας! Περιμέναμε τον ερχομό σου μαζί με τη μαμά σου κι ήρθες και μας έκανες τρισευτυχισμένους!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας ο πανευτυχής μπαμπάς.

Πώς θα ονομάσουν τον γιο τους;

Να θυμίσουμε πως ο γάμος του ζευγαριού έγινε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου στα Βραχνέικα, μία πολύ όμορφη παραθαλάσσια περιοχή λίγο έξω από την Πάτρα, στην ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης ενώ οι καλεσμένοι ήταν μόλις 25 άτομα!

Σύμφωνα με τη Real μάλιστα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη έχουν ήδη αποφασίσει το όνομα του μωρού τους και αυτό θα είναι Τάσος αφού θέλουν από κοινού να τιμήσουν τον πατέρα του γνωστού ηθοποιού. Άγνωστο όμως, παραμένει το πότε θα κάνουν τη βάφτιση. Πρόκειται ωστόσο για κάτι που θα σκεφτούν πολύ αργότερα καθώς έχουν χρόνο στη διάθεσή τους.

Η ρομαντική πρόταση γάμου μπροστά σε όλους που ξάφνιασε τη Λένα Δροσάκη

Ανήμερα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, το αγαπημένο ζευγάρι επέλεξε να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Άννα Βίσση. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο γοητευτικός ηθοποιός έκανε το καλύτερο δώρο στην σύντροφό του, αφού της ζήτησε μπροστά σε όλους τους θαμώνες να την παντρευτεί.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ανέβηκε στη σκηνή, πήρε το μικρόφωνο και γονάτισε μπροστά στην καλή του, κάνοντάς της έτσι μια πρόταση γάμου – έκπληξη, που την άφησε κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό. «Θα με παντρευτείς αγάπη μου;», τη ρώτησε και όλο το μαγαζί σείστηκε από τα χειροκροτήματα. Η Λένα Δροσάκη, φανερά συγκινημένη, είπε το πολυπόθητο «ναι» και δέχθηκε το μονόπετρο που της προσέφερε. Παρότι μετρούν σχεδόν ένα χρόνο κοινής πορείας, ο έρωτάς τους φαίνεται να είναι έντονος και να δυναμώνει μέρα με τη μέρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments