Αθλητισμός

Αντρέ Ζεράλδες Ολυμπιακός: Στη λίστα των Πειραιωτών ο Πορτογάλος

Αντρέ Ζεράλδες Ολυμπιακός: Στη λίστα των Πειραιωτών ο Πορτογάλος
Αντρέ Ζεράλδες Ολυμπιακός: Άνοιξε ο δρόμος στους "ερυθρόλευκους" για την απόκτηση του 29χρονου. Τι ισχύει για την αποχώρηση του από το Ισραήλ.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Ολυμπιακού καθώς ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του και δεν τα έχει βρει με τη διοίκηση των “ερυθρόλευκων” για ανανέωση συμβολαίου. Μάλιστα, οι ιθύνοντες των Πειραιωτώνξ ψάχνουν ήδη τον αντικαταστάτη του για το δεξί άκρο της άμυνας, με τον Αντρέ Ζεράλδες να έχει προταθεί και να εξετάζεται σοβαρά.

Ο 29χρονος, από τη στιγμή που η Μακάμπι Τελ Αβίβ, στην οποία και αγωνίστηκε δανεικός από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, δεν κατάφερε να τον αποκτήσει με μεταγραφή, οι πιθανότητες για τον Ολυμπιακό αυξάνονται διαρκώς.

Στο Ισραήλ αναφέρουν ότι ένας από τους λόγους που δεν προχώρησε η μεταγραφή του στη Μακάμπι, ίσως να είναι και η εμπλοκή του Ολυμπιακού. «Παρά τις προσπάθειες των «κίτρινων» να τον κρατήσουν και να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του, η παραμονή του δεν ήταν εφικτή. Την ίδια στιγμή, ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή και ίσως αυτό να έφερε εμπόδια στις προσπάθειες της Μακάμπι να τον κρατήσει», γράφει η ιστοσελίδα «One».

Σημειώνεται πως την ίδια ώρα άλλες φήμες αναφέρουν πως αποχώρησε από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, γιατί δεν μπορούσε να καλύψει το ποσό που χρειαζόταν για την αγορά του από τον πορτογαλικό σύλλογο. Την αποχώρησή του από τη Μακάμπι επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Ζεράλδες με ένα μήνυμα στα social media γράφοντας χαρακτηριστικά: «Μερικές φορές στη ζωή, δεν μπορείς να ελέγξεις πως θα συμβούν τα πράγματα. Σας ευχαριστώ για όλα. Θα σας έχω για πάντα στην καρδιά μου. Ήταν μια εξαιρετική χρονιά».

Ο Ζεράλδες φέτος είχε 35 συμμετοχές και 3 ασίστ με τους πρωταθλητές Ισραήλ. Δεσμεύεται με τα «λιοντάρια» ως το 2022, αλλά εκτιμάται πως μπορεί να αποκτηθεί με ένα πολύ προσιτό ποσό. Αξίζει να αναφερθεί πως ο Ολυμπιακός θέλει να μιλήσει με τη Σπόρτινγκ και για τον Μπρούνο Γκασπάρ, προκειμένου να τον κάνει δικό του. Μέχρι στιγμής οι επαφές με την πορτογαλική ομάδα για τον Γκασπάρ είναι σε καλό δρόμο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments